Deltag i vores mailingliste og få

15% af din første ordre

Modtag kode via email. Denne kode kan kun bruges én gang. Det er gyldigt på salgsposter og kan ikke bruges sammen med andre kodeopslag.

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Fortrolighedspolitik

INDLEDNING

Denne fortrolighedserklæring forklarer detaljeret, hvilke typer personoplysninger vi muligvis indsamler om dig, når du interagerer med os. Det forklarer også, hvordan vi gemmer og håndterer disse data og holder det sikkert. Retsgrundlag for behandling af dine data Loven om databeskyttelse angiver en række forskellige grunde, som et selskab kan indsamle og behandle dine personlige data, herunder:

Retsgrundlag for behandling af dine data
Loven om databeskyttelse angiver en række forskellige grunde, som et selskab kan indsamle og behandle dine personoplysninger, herunder:

KONTRAKTUELLE FORPLIGTELSER

Under visse omstændigheder har vi brug for dine personlige data for at overholde vores kontraktlige forpligtelser. Hvis du for eksempel bestiller et emne fra os til levering i hjemmet, samler vi dine adresseoplysninger for at levere dit køb og sender dem til vores kurér.

Hvornår samler vi dine data?

  • når du besøger vores hjemmeside og bruger din konto til at købe produkter.
  • når du foretager et online køb og tjekker som gæst (i hvilket tilfælde
  • vi samler netop transaktionsbaserede data).
  • når du opretter en konto hos os.
  • når du engagerer os med sociale medier.
  • når du kontakter os på nogen måde med spørgsmål, klager etc.
  • når du indtaster præmieaftryk eller konkurrencer.
  • vi indsamler data fra offentligt tilgængelige kilder (f.eks. landregistret), når du har givet dit samtykke til at dele oplysninger, eller hvor oplysningerne offentliggøres som juridisk.
  • når du går ind i vores butikker eller kontorer, cctv systemer opereret for sikkerheden for begge kunder. Disse systemer kan optage dit billede under dit besøg.

Dit billede kan optages på CCTV, når du besøger vores butik.

For at levere den bedst mulige weboplevelse samler vi teknisk information om din internetforbindelse og browser samt land- og telefonkoden, hvor din computer er placeret, de websider, du har set under dit besøg, de annoncer, du har klikket på, og eventuelle søgeord du trådte ind Få mere at vide om dette (link til cookiepolitik).

Vi kan også gemme dit brugernavn til sociale medier, hvis du interagerer med os via disse kanaler for at hjælpe os med at svare på dine kommentarer, spørgsmål eller feedback.

 

HVAD SORT AF DATA HAR vi COLLECT?

Hvis du har en webkonto hos os, gemmer vi:

  • Dit navn, faktura / leveringsadresse, ordrer og kvitteringer, email og telefonnummer.
  • Oplysninger indsamlet ved brug af cookies i din webbrowser. Få mere at vide om, hvordan vi bruger cookies og lignende teknologier (se cookiepolitik nedenfor).
  • detaljer om dine besøg på vores websteder eller apps, og hvilket websted du kom fra til vores.
  • personlige oplysninger, som hjælper os med at anbefale interessepunkter.
  • betalingskort oplysninger.

 

HVORDAN og hvorfor vi samler dine data

Vi ønsker at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. For at gøre dette bruger vi de data, vi har vedrørende din brug af vores hjemmeside og sociale interaktioner med os for at levere mere personligt indhold.

Vi bruger derefter dette til at tilbyde tilbud, produkter og tjenester, der mest sandsynligt vil interessere dig.

Databeskyttelseslovgivningen tillader dette som en del af vores legitime interesse i at forstå vores kunder og levere de højeste serviceniveauer.

Du forbliver altid i kontrol med dit eget privatliv. Hvis du ønsker at ændre, hvordan vi bruger dine data, finder du oplysninger i 'Hvad er mine rettigheder?' afsnit nedenfor.

Husk, at hvis du vælger ikke at dele dine personlige oplysninger med os eller nægte visse kontakt tilladelser, kan vi muligvis ikke levere nogle tjenester, du har bedt om.

Sådan bruger vi dine personlige oplysninger og hvorfor:

  • at behandle ordrer, du foretager ved at bruge vores websites, apps eller i butikken. Hvis vi ikke indsamler dine personlige oplysninger under kassen, kan vi ikke behandle din ordre og overholde vores juridiske forpligtelser.
  • at svare på dine forespørgsler, refundere anmodninger og klager. Håndtering af de oplysninger, du sendte, giver os mulighed for at svare. vi kan også holde en oversigt over disse for at informere enhver fremtidig kommunikation med os og at vise, hvordan vi kommunikerede med dig igennem. Vi gør dette på baggrund af vores kontraktlige forpligtelser over for dig, vores juridiske forpligtelser og vores legitime interesser i at give dig den bedste service og forstå, hvordan vi kan forbedre vores service baseret på din erfaring.
  • at beskytte vores forretning og din konto mod svig og andre ulovlige aktiviteter. Dette omfatter også at bruge dine personlige data til at opretholde, opdatere og beskytte din konto. Vi overvåger også din browseraktivitet hos os for hurtigt at identificere og løse eventuelle problemer og beskytte vores websites integritet. Vi gør alt dette som en del af vores legitime interesse.
  • For at beskytte vores kunder, lokaler, aktiver og forbrydelser driver vi cctv-systemer i vores butikker, der optager billeder for sikkerhed. Det gør vi på grundlag af vores legitime forretningsinteresser.
  • at behandle betalinger og for at forhindre svigagtige transaktioner. Det gør vi på grundlag af vores legitime forretningsinteresser. dette hjælper også med at beskytte vores kunder mod svig.
  • hvis vi opdager kriminel aktivitet eller påstået kriminel aktivitet ved hjælp af cctv, svigovervågning og mistænkelig transaktionsovervågning, behandler vi disse data med det formål at forhindre eller opdage ulovlige handlinger. Vi sigter mod at beskytte de personer, vi interagerer med fra kriminelle aktiviteter.
  • Med dit samtykke bruger vi dine personlige oplysninger, præferencer og detaljer om dine transaktioner for at holde dig informeret via e-mail, web, telefon og via vores kundeserviceteam om relevante produkter og tjenester, herunder skræddersyede tilbud, rabatter, kampagner, arrangementer, konkurrencer og så videre. Du kan til enhver tid uden at høre fra os via nogen af ​​disse kanaler.
  • at udvikle, teste og forbedre de systemer, tjenester og produkter, vi leverer til dig. Vi gør det på baggrund af vores legitime forretningsinteresser.
  • For at vise det mest interessante indhold til dig på vores hjemmesider eller apps bruger vi data, som vi holder om dine yndlingsmærker eller produkter og så videre. Vi gør det på grundlag af dit samtykke til at modtage app notifikationer og / eller for vores hjemmeside at placere cookies eller lignende teknologi på din enhed.
  • at administrere nogen af ​​vores præmier eller konkurrencer, som du indtaster, baseret på dit samtykke, der blev givet på tidspunktet for indtastningen.
  • at overholde vores kontraktlige eller juridiske forpligtelser til at dele data med retshåndhævelse.

 

DIN DATA OG DIREKTE MARKEDSFØRING

Vi ønsker at bringe dig tilbud og kampagner, der er mest relevante for dine interesser på bestemte tidspunkter. For at hjælpe os med at skabe en bedre overordnet forståelse for dig som kunde kombinerer vi de personlige data, vi har samlet om dig. Vi kombinerer også de data, vi indsamler direkte fra dig, med data, vi får fra tredjepart, som du har givet dit samtykke til at videregive dataene til os.

HVORDAN BESKYTTER DU DIN DATA?

Som vores værdsatte kunde tager vi dit privatliv og sikkerhed meget alvorligt. Med dette i tankerne behandler vi dine data med yderste omhu og træffer alle nødvendige foranstaltninger for at beskytte den.
Vi sikrer adgang til alle transaktionsområder på vores websites og apps ved hjælp af "https" -teknologi. Adgang til dine personlige data er adgangskodebeskyttet, og følsomme data (såsom betalingskortoplysninger) er sikret ved SSL-kryptering. Vi overvåger jævnligt vores system for mulige sårbarheder og angreb, og vi gennemfører penetrationstest for at identificere måder til yderligere at styrke sikkerheden.

Hvor lang tid holder vi dine data?

Når vi indsamler eller behandler dine personlige data, beholder vi kun det så længe det er nødvendigt for det formål, det blev indsamlet. 
I slutningen af ​​denne tilbageholdelsesperiode vil dine data enten blive slettet fuldstændigt eller anonymiseret, for eksempel ved sammenlægning med andre data, så den kan bruges på en ikke-identificerbar måde til statistisk analyse og forretningsplanlægning.

ORDRER

Når du bestiller, beholder vi de personlige oplysninger, du giver os i seks år, så vi kan overholde vores juridiske og kontraktmæssige forpligtelser.

HVOR SKAL VI DELE DIN DATA MED?

Vi deler nogle gange dine personlige data med betroede tredjeparter. Her er den politik, vi anvender for disse organisationer, for at holde dine data sikre og beskytte dit privatliv:

  • Vi leverer kun de oplysninger, de har brug for til at udføre deres specifikke tjenester.
  • De må kun bruge dine data til de præcise formål, vi specificerer i vores kontrakt med dem.
  • vi arbejder tæt sammen med dem for at sikre, at dit privatliv respekteres og beskyttes til enhver tid.
  • hvis vi holder op med at bruge deres tjenester, vil nogen af ​​dine data, som de besidder, blive slettet eller gjort anonym.

Hvordan deler vi dine data med tredjeparter for deres egne formål?

Vi vil kun gøre dette under meget specifikke omstændigheder, for eksempel:

  • Vi kan dele oplysninger om svigagtig eller potentielt svigagtig aktivitet i vores lokaler eller systemer. Dette kan omfatte deling af data om personer med retshåndhævende organer.
  • Vi kan også være forpligtet til at videregive dine personlige oplysninger til politiet eller anden håndhævende myndighed, lovgivende myndighed eller offentlig myndighed, i dit hjemland eller andetsteds, efter en gyldig anmodning om at gøre det. Disse anmodninger vurderes fra sag til sag og tager hensyn til vores kunders privatliv.
  • Vi kan fra tid til anden udvide, reducere eller sælge virksomheden, og det kan medføre overførsel af divisioner eller hele virksomheden til nye ejere. Hvis dette sker, vil dine personlige data, hvis det er relevant, blive overført til den nye ejer eller kontrollerende part i henhold til denne privatlivsbekendtgørelse.

For at hjælpe med at tilpasse din rejse gennem vores hjemmesider bruger vi i øjeblikket følgende virksomheder, som behandler dine personlige data som led i deres kontrakter med os:

  • google
  • Criteo
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Saml apps

 

Hvor bliver dine data behandlet?

Nogle gange skal vi dele dine personlige data med tredjeparter og leverandører uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), som f.eks. Australien eller USA.

INTERNATIONALE ORDERS

Hvis du er baseret uden for Storbritannien og bestiller hos os, overfører vi de personlige data, som vi indsamler fra dig til vores hold i Storbritannien.

Beskyttelse af dine data uden for EØS

EØS omfatter alle EU-medlemslande samt Island, Liechtenstein og Norge. Vi kan overføre personlige data, som vi indsamler fra dig til tredjeparts dataprocessorer i lande uden for EØS. Hvis vi gør dette, har vi procedurer for at sikre, at dine data får samme beskyttelse som om de blev behandlet inden for EØS. For eksempel fastsætter vores kontrakter med tredjepart de standarder, de altid skal følge. For mere information om disse kontrakter, kontakt venligst vores databeskyttelsesofficer ved hjælp af kontaktoplysningerne i afsnittet nedenfor. Enhver overførsel af dine personoplysninger vil følge gældende love, og vi vil behandle oplysningerne under de grundlæggende principper i denne fortrolighedserklæring.

HVAD ER DIN RETTIGHEDER OVER PERSONOPLYSNINGER?

Du har ret til at anmode om:

  • Adgang til de personlige oplysninger, vi holder over dig, gratis i de fleste tilfælde.
  • korrektionen af ​​dine personoplysninger, når de er forkerte, forældede eller ufuldstændige.
  • når du trækker samtykke tilbage eller gør indsigelse, og vi har ingen legitim overordnet interesse, eller når formålet med, at vi har dataene, er afsluttet.
  • at vi holder op med at bruge dine personlige data til direkte markedsføring (enten via bestemte kanaler eller alle kanaler).
  • at vi stopper enhver samtykkebaseret behandling af dine personlige oplysninger, når du har trukket dit samtykke tilbage.

Du har ret til at anmode om en kopi af enhver information om dig, som vi har til enhver tid, for at få disse oplysninger rettet, hvis det er unøjagtigt plus retten til at blive glemt. For at bede om dine oplysninger, kontakt venligst os på sales@mimiholliday.comFor at bede om, at dine oplysninger ændres, skal du opdatere din online-konto eller kontakte vores kundeservice-team. Hvis vi vælger ikke at handle din anmodning, vil vi forklare årsagerne til vores afslag.

 

DIN RET TIL AT UNDTAGE TILTEGNELSE

Når du har givet dig dit samtykke til at bruge dine personlige data, har du ret til at ændre dit sind til enhver tid og trække det med.

Hvor vi er afhængige af vores legitime interesser

I tilfælde, hvor vi behandler dine personoplysninger på grundlag af vores legitime interesse, kan du bede os om at stoppe af årsager forbundet med din individuelle situation. Vi skal da gøre det, medmindre vi mener, at vi har en legitim, tvingende grund til at fortsætte behandlingen af ​​dine personlige data.

DIREKTE MARKETING

Du har ret til at stoppe brugen af ​​dine personlige data til direkte marketingaktivitet gennem alle kanaler eller udvalgte kanaler. Vi skal altid overholde din anmodning.

KONTROLLERER DIN IDENTITET

For at beskytte fortroligheden af ​​dine oplysninger vil vi bede dig om at bekræfte din identitet, før du fortsætter med enhver anmodning, du foretager under denne fortrolighedserklæring. Hvis du har bemyndiget en tredjepart til at indgive en anmodning på dine vegne, vil vi bede dem om at bevise, at de har din tilladelse til at handle.

Hvordan kan du stoppe brugen af ​​direkte markedsføring?

Der er flere måder, du kan stoppe med at modtage direkte markedsføringskommunikation fra os:

  • Klik på linket "Afmeld" i enhver e-mail-kommunikation, som vi sender dig. vi stopper derefter eventuelle yderligere e-mails fra den pågældende division.
  • Hvis du har en konto, skal du besøge området 'min konto' og ændre dine præferencer.
  • skriv til / email til os påsales@mimiholliday.com

Bemærk venligst, at du kan fortsætte med at modtage kommunikation i en kort periode efter at have ændret dine præferencer, mens vores systemer er fuldt opdaterede.

BRUG AF VORES TJENESTER AF BØRN

Vores hjemmeside er ikke beregnet til brug af børn under 18s alder. Vi beder om, at børn ikke giver personlige oplysninger via vores hjemmeside. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet personlige oplysninger fra et barn under 16s alder, vil vi slette disse oplysninger fra vores registreringer.

COOKIES

For at få dette websted til at fungere korrekt, placerer vi undertiden små datafiler kaldet cookies på din enhed. De fleste store hjemmesider gør det også.

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du vores brug af cookies. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke til vores brug af cookies, kan du fravælge her, Cookie Samtykke>

HVAD ER KOKKER?

En cookie er en lille tekstfil, som et websted gemmer på din computer eller mobilenhed, når du besøger webstedet. Det gør det muligt for hjemmesiden at huske dine handlinger og præferencer (f.eks. Login, sprog, skriftstørrelse og andre visningsindstillinger) over en periode, så du behøver ikke at holde dem igen, når du kommer tilbage til webstedet eller browse fra den ene side til den anden.

HVORDAN BRUGER vi KOKKER?

Vores butik, der forvaltes af Shopify, bruger cookies til at lade dig udføre godkendte handlinger som at logge ind på din personlige konto. Derudover kan cookies bruges til reklameformål.

Sådan kontrollerer du kokker

Du kan kontrollere og / eller slette cookies som du ønsker - for detaljer, se aboutcookies.org. Du kan slette alle cookies, der allerede er på din computer, og du kan indstille de fleste browsere for at forhindre dem i at blive placeret. Hvis du gør dette, kan du dog manuelt justere nogle præferencer hver gang du besøger et websted, og nogle tjenester og funktioner kan muligvis ikke fungere.

 

KONTAKT REGULATOREN

Hvis du mener, at dine data ikke er blevet håndteret korrekt, eller hvis du er utilfreds med vores svar på eventuelle anmodninger, du har meddelt os om brugen af ​​dine personoplysninger, har du ret til at indgive en klage til informationskommissærens kontor.

Du kan kontakte dem ved at ringe +0303 123 1113 XNUMX.

     

    Vare tilføjet til indkøbsvogn

    Fortsætte med at handle Se din kurv