Tilmeld dig Mimi's World

og nyd

luksusundertøj og smukke badetøjs opdateringer via email

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Bra Guide

Triangle bh

Der er et par variationer på vores Triangle Bra; frække dem, der fastgør på forsiden, dem med en delikat blonder, der kryber op til skulderen; dejlige kopper og dem med underbånd, der vikler kroppen. Hvad de alle er, er comfy, afslappet og meget sexet. Små kopper ved allerede, at de kan flette mellem de forskellige stilarter, men større kopper kan ikke indse, at de også kan nyde et look uden underwire. Vi anbefaler, at kopper over en D, (hvis du kan lide udseendet af disse!) Prøv mulighederne med et tykkere bånd under brystet og se efter hvor vi bemærker, at det er en "stærk finish" blonde. Giv det en hvirvel, de er for smukke ikke til!

Triangle Bras | Mimi Holliday Luksus Designer Undertøj

Polstret Push-Up BH

Geniet af Mimi Holliday polstret push-up bh er alt i skåret. Dette er en bh, der vil give en uplift og chic spaltning. Polstring i dette stykke handler om 1cm værd af naturlig bomuld, så det glatter uden at tilføje dramatisk til din silhuet. Formen har, hvad vi kalder, et "spring", hvilket betyder, at midten gore (det midterste fladpanel mellem kopperne) er smalere og udsætter mere for décolletagen end andre kopper, der sætter scenen for øjenvandsspaltning. Taler teknisk; kopperne er et todelt håndskåret mønster med en søm løber vandret. I rene silke-stilarter forlader vi sømmen synlig for en couture-følelse. Polstret push-up sættes lavt på brystet, så vi tilføjer undertiden blonderoverlay for at skabe en perfekt glat pasform, forhindre overspill eller flygte brystvorter. Husk hvordan vi fortalte dig at hævningen er alt i skåret ikke fra polstring? Nå, det betyder, at det passer til alle størrelser - det har været en bedst sælger i ti år! Hver kvinde fortjener at eje en Mimi Holliday Padded-Push Up.

Polstret Push-Up Bras | Mimi Holliday Luksus Designer Undertøj

Komfort BH

Mimi Holliday internationale bestseller i over ti år; Comfort Bra er dronning i landet af unpadded. Alvorligt er det ikke kun os, der siger det. Fra en 28B til en 40E og op til en GG imellem er denne bh en alvorlig forretning i det mest dejligt smukke, sexede, frodige, alt muligt muligt. Konstrueret til at passe som det er skræddersyet. Mimi Holliday Comfort Bra er en en del, darted kop lavet af blonder og ren silke. Helt støttende og tilbyder blid ophævning og naturlig spaltning, brystet sidder indkapslet og behageligt i den sexuelt halvskårne kop. Ja, det er rigtigt - bare fordi vi hedder det for komfort betyder det ikke, at det ikke er lige så godt med suspenders til aften, som en klassisk knicker for dagen. Altid smuk, hele tiden.

Comfort Bras | Mimi Holliday Luksus Designer Undertøj

Skulderbh

Lyt op store bryster! Skulderbaren er vidunderlig til enhver størrelse, men jeg vedder på, at du ikke havde forventet at høre, at denne bh er HEMMELIG for fyldigere kopper. Perfekt konstrueret til at støtte fra bunden af ​​koppen lige op og over skulderen, giver den blid men betydelig strukturel støtte til brystet. Brystet hænger støttet, indkapslet i forbløffende blonder. Denne stil giver en vidunderlig glat finish med stor opløftning og naturlig spaltning. Alle skulderbør giver en smuk støtte, men for ekstra ekstra styrke vælges en stil, som vi bemærker som en "stærk finish" blonde. Det er en virkelig virkelig comfy bh. Spekulerer ikke på, hvordan det virker under tøj - vis det ud! Kanten kantning tilføjer køligt lag og et dristigt hint af, hvad der er skjult nedenunder.

Shoulder Bras | Mimi Holliday Luksus Designer Undertøj

Balkon BH

Mimi Balcony Bra's er kendt for deres pasform. Udformet med et todelt panel og en vandret søm, er balkonen perfekt til ophævning på brystet, med trykket kommer fra bunden af ​​koppen. Balkon Bras, med deres rimelige lige linje over toppen af ​​brystet. Sæt smukt under tøj. Den grundere kop på balkonen gør det til et dejligt valg for en mindre buste, der forbedrer silhuetten og løfter brystvævet. En Mimi Holliday Balkon er elsket for blide silkebånd, en perfekt konstrueret pasform og mere end noget, blødheden af ​​de bomuldsforede kopper. Prøv det selv, og fortæl os, om vi tager fejl.

Balkon Bras | Mimi Holliday Luksus Designer Undertøj

Maxi Bra

Denne bh er sand til sit navn - maksimal støtte, maksimal komfort og maksimal forførelse. Perfekt til den mere komplette buste har vores maxi bra alle de rigtige ingredienser, så du føler dig sexet og støttet, herunder bløde silkebrede stropper, et tri-panel design, ekstra kroglukninger på bagsiden og det bedste af alle blonder indbygget i Mimi Hollidays underskrift rene silke design. Med naturlig ophævningsannonceform vil maxi bra føles som en anden hud, uanset om du er 28FF eller 40E. Denne bh er så blød - du vil ikke tro på, at du har det på. Designerne bærer det, så det skal fungere!

Maxi Bras | Mimi Holliday Luksus Designer Undertøj

Moderskabsbro

Mimi Holliday er hurtigt blevet en high-fashion favorit hos gravide og ammende mødre, og belønner fuld funktionalitet og komfort med absolut intet offer på stil. Denne bra introducerer en overdådig kombination af ren silke med super blødt stræknet eller blonder, og introducerer luksus og stil til fødselsundertøj. Moderskabsbjælken har et design, der er unikt for Mimi Holliday, herunder et varemærkebeskyttet diskret panel over brystet fra tilføjet skøn og chic guldhjerteklammer. Wearers elsker at have virkelig fashionable muligheder i barselspleje og evnen til at opretholde komfortabelt skjult i alle scenarier. Designet af Damaris Evans efter fødslen af ​​hendes første barn, Kitty.

Maternity Bras | Mimi Holliday Luksus Designer Undertøj

Vare tilføjet til indkøbsvogn

Fortsætte med at handle Se din kurv