Tilmeld dig Mimi's World

og nyd

luksusundertøj og smukke badetøjs opdateringer via email

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Returnering

For eventuelle ordrer forespørgsler, send venligst email@mimiholliday.com og vi vil svare så hurtigt som muligt. Tak skal du have.

Vi er glade for at kunne tilbyde Gratis Retur for Storbritannien og Europa *

Shopping fra Storbritannien og Europa *? Brug kun det forudbetalte returblad, der er vedlagt i din pakke. Vend omhyggeligt dine genstande og gaveæske, angiv returmærket på ydersiden af ​​dit returpakke, og send det til dit lokale postkontor, og hold dit bevis på porto og send det gratis tilbage til os. Bemærk venligst, at vi ikke kan tilbyde kompensation, hvis vi ikke modtager varen / s uden dokumentation for porto.

Vi leverer også Gratis udvekslinger kun inden for UK. Som med vores afkastpolitik, skal du blot sende dit emne tilbage til os ved hjælp af det gratis returneringsmærkat, og vi sender gratis dine udskiftningsartikler gratis. Bemærk venligst, at vi ikke dækker omkostningerne ved eventuelle efterfølgende udvekslinger - kun én gratis udveksling er tilgængelig pr. Transaktion.

Internationale kunder er ansvarlige for omkostningerne i forbindelse med udveksling af retur til dem. Venligst kontakt team@mimiholliday.com for mere info.

* På grund af visse leveringsrestriktioner for udbydere kan vi endnu ikke tilbyde gratis afkast fra overalt i Europa. Tjek venligst denne liste for at se, om du kvalificerer dig. Storbritannien, Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Irland - Republikken Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien , Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz.

Kun pakker op til maksimal vægt af 2kg kan returneres gratis. Firkantede eller rektangulære pakker skal opfylde følgende dimensioner: Mindste dimensioner: 140mm x 90mm. Længde + dybde + bredde = ikke større end 900mm; uden en enkelt dimension større end 600mm.

Shopping fra andre steder i verden? Du er stadig velkommen til at vende tilbage eller bytte, men vi tilbyder ikke en gratis leveringstjeneste for retur eller udveksling. Than er ansvarlig for omkostningerne ved at returnere en vare og eventuelle efterfølgende udvekslinger. Hvis du beslutter at returnere dine varer til os, kan du bruge det medfølgende klistermærke med vores adresse på din pakke. Behold venligst et bevis for porto, da Mimi Holliday London Ltd. ikke kan holdes ansvarlig for varer, der forsvinder i transit. Vi anbefaler at du sender varerne med anbefalet post.

Vi elsker at høre fra dig, så hvis du har spørgsmål, så er vi bare et telefonopkald eller en mail væk. Du kan kontakte os på + 44 (0) 207 636 7060, eller på team@mimiholliday.com, fra 9am-5: 30pm man-fre, GMT.

Vilkår og betingelser

 • Hvis du på nogen måde er utilfreds med de varer, du har bestilt, udveksler vi dem eller giver dig en fuld refusion, såfremt du returnerer dem i en salgbar tilstand inden for 14 kalenderdage efter modtagelsen. Alle ordrer placeret efter 22 november er gyldige til en udvekslingsperiode på 14 kalender dage efter juledagen.
 • Sørg for, at knickers er prøvet på over din egen undertøj. Alle varer skal returneres ukorrekt, uvaskede, med alle mærker intakte. Gusset-klistermærket må ikke fjernes eller manipuleres på nogen måde.
 • Alle Mimi Holliday Hosiery varer kan ikke refunderes og ikke-udveksles.
 • Vi kan kun refundere varer returneret i uberørt stand. Du skal returnere varen som den er sendt i gaveindpakning og emballage.
 • E-Gavekort kan ikke returneres og kan ikke udveksles kontant.
 • Udskiftningsartikler vil ikke være gaveæske, så du kan ønske at beholde kassen fra din oprindelige ordre.
 • Alle kreditnotaer gælder kun i 6 måneder og gælder kun for fuldprisartikler. For at bruge din kreditnota kontakt venligst team@mimiholliday.com.
  • Bemærk, at lande ikke er berettiget til gratis retur, kunden er ansvarlig for omkostningerne ved at returnere en vare. En udveksling vil blive sendt ud gratis.
  • Hvis du ikke længere har returneringsformularen, skal du vedlægge en note med din ordre med dit navn, adresse, kontakt telefonnummer, e-mail-adresse med dine årsager til retur og detaljer om din refusion eller udskiftning. Ellers ved vi ikke hvem du er!
  • Vi tilstræber at behandle alle restitutioner inden for 3-5 arbejdsdage efter modtagelsen. Eventuelle midler, der skal betales af en refusion, skal fremgå af din kontoudskrift inden for 5-10 hverdage (Bemærk venligst, at tilbagebetalingstider også dikteres af kortudstedere og er uden for vores kontrol).
  • Mimi Holliday London Ltd. refunderer ikke nogen fragtomkostninger.
  • Hvis du mener, at dine varer er defekte, vil vi inspicere dem og derefter kontakte dig via e-mail eller telefon for at diskutere en passende opløsning.
  • Mimi Holliday London Ltd. kan ikke holdes ansvarlig for varer forsvundet under transit. Vi anbefaler at du sender varerne med anbefalet post. Hvis du bruger vores gratis returmærke, skal du beholde bevis på porto.
  • Hvis du har brug for en udveksling, vil du blive kontaktet inden for 3-5 arbejdsdage efter modtagelsen af ​​dine varer.

  Ret venligst varer til:

  Mimi Holliday London Ltd,
  54a Belsize Avenue,
  London, NW3 4AE

  For yderligere information om vores returpolitik, ring venligst 020 7636 7060 eller email team@mimiholliday.com

  Vare tilføjet til indkøbsvogn

  Fortsætte med at handle Se din kurv