Tilmeld dig Mimi's World

og nyd

luksusundertøj og smukke badetøjs opdateringer via email

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Ordrer og betalinger

Vi ved, at køberundertøj online kan være en vanskelig oplevelse, så vi vil have det sjovt og stressfrit! Vi er altid (9am-5: 30pm man-fre) på den anden ende af telefonlinjen på + 44 (0) 207 636 7060, eller team@mimiholliday.com, men hvis vi kan spare dig tid, har vi samlet nogle af vores oftest stillede spørgsmål. Stadig forvirret? Bare rolig, ring til os. (Vi elsker en chat.)

Hvordan kan jeg kontrollere status af min ordre?

Når dit køb er gennemført, skal du have modtaget en e-mail, der bekræfter din ordre og har et sporingsnummer, når ordren er afsendt. Har noget gået galt? Kom i kontakt, og vi vil udarbejde det.

BETALING

  • Vi accepterer de fleste større kredit- og debetkort inklusive; Visa, Mastercard, Amex, Delta, Switch, Solo og Visa Electron. Vi accepterer også Pay Pal og Amazon Pay.
  • Du vil blive rådgivet via e-mail eller telefon så hurtigt som muligt, hvis vi ikke kan behandle din ordre fordi; godkendelse af din betaling mislykkedes, eller hvis der er varer i din ordre, der er udsolgt.

Som altid er vi her for at hjælpe! Bare giv os et opkald på + 44 (0) 207 636 7060, eller email team@mimiholliday.com. Disse linjer overvåges fra 9: 00am til 5: 30pm, mandag til fredag. Vi lover, at du ikke vil tale med en robot, kun ægte, undertøj, der elsker mennesker.

KAN DU ADVISE MIG PÅ FITEN?

Ja, selvfølgelig, og vi vil elske at. Mimi Holliday kan være den sejeste, men det er også SERIOUS om pasform. Du har et par muligheder her; For det første, tjek den størrelse guide for information om stilarter og pasform i vores samlinger. Har du brug for mere hjælp? Vi har et helt team af lingeri passer eksperter i vores Personal Shopping Team, der er klar og villige til at pege dig i den rigtige retning.


Holdet kan nås på vores London HQ ved at ringe 020 7636 7060 mellem timerne 9.30am-5.30pm mandag-fredag. Alternativt kan du emaile holdet ved hjælp af følgende adresse: team@mimiholliday.com

TILBYDER DU GIFT WRAPPING?

Men selvfølgelig! Og den bedste nyhed er; Vi gør det, uanset om du spørger os til eller ej. Vi ønsker, at du har den allerbedste oplevelse, hver gang du handler hos os, så vi tilbyder gratis luksus gaveindpakning med hver ordre. Din bestilling vil ankomme diskret lige ved din dør, smukt pakket i en smuk, elfenben gavepose med et præget Mimi Holliday logo indrammet af glitrende guldkant. Alle genstande er pakket i blødt hvidt tissuepapir, og et luksuriøst fersken grosgrainbånd binder i en delikat bue på forsiden. Giver det som en gave? Kærlighedens hjerteformede gave tag er den perfekte efterbehandling.

Vare tilføjet til indkøbsvogn

Fortsætte med at handle Se din kurv