Tilmeld dig Mimi's World

og nyd

luksusundertøj og smukke badetøjs opdateringer via email

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Om os

DAMARIS EVANS

Grundlægger og kreativ direktør

Født og opvokset i Notting Hill, startede Damaris Evans sin etiket fra køkkenbordet med ikke mere end et £ 5,000-tilskud fra Prince's Trust i 2001. Damaris Ltd er nu vokset til et internationalt kreativt kraftcenter, der flyver flag for britisk design i et utroligt 37-land. Hun er blevet hædret med en samling af anerkendelser, herunder Elle Style Award 'Årets unge virksomhed' 'vinder af Marie Claire-kampagnen' Inspire and Mentor 'for Princes Trust og en personlig invitation til at møde Hendes Majestæt Dronning Elizabeth II i Buckingham Palace at markere en fejring af britisk design.

I 2003 skræddersyede en stor efterspørgsel vejen til Mimi Holliday, skabt som en diffusionslinie til luksusen af ​​Damaris. Med samme vilde, kreative, brandethos og vedligeholdelse af Damaris ekstraordinære form, blev Mimi Holliday født berømt. Brandet kan nu findes i over 400-forhandlere internationalt. Mimi Holliday-mærket er udbydet i nioghalvfems størrelser, og er forpligtet til at skabe køligt, tiltalende undertøj i ekstraordinær kvalitet til enhver kvinde. Mimi Holliday har nu diversificeret til badetøj, moderskab, sovebeklædning og loungewear.

"Avant-garde undertøj bør være fyldt med overraskelser. Det skal skubbe design grænser. Gennem undertøj viser en kvinde sin sande stil. Det er integreret, at mine designs er luksuriøse, sjove, interessante, kølige og i det væsentlige funktionelle. "

DAMARIS EVANS

I december 2017 åbnede Mimi Holliday sin debutbutik i London Primrose Hill. Kom og besøg os og oplev Mimi's World. Et vidunderland af luksusundertøj, stilfulde badetøj og tilbehør.

DIREKTIONER>

"Fashion pack og berømtheder bliver gale. Før Damaris var en bh en bh, og en knicker var simpelthen en knicker. "

VOGUE

"The Queen of Lingerie ... Damaris revolutionerede lingeri landskabet og tog os uden for den længe accepterede norm. Før hendes navngivne Damaris-undertøj var der ikke noget som en bøjleknicker, verden havde aldrig hørt om bundspaltning, korset-slipsdesign eksisterede ikke, og "stjerne" knickers var utænkelige. "

TatlerVare tilføjet til indkøbsvogn

Fortsætte med at handle Se din kurv