Tilmeld dig Mimi's World

og nyd

luksusundertøj og smukke badetøjs opdateringer via email

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Tilbage til Mimi's blog

Blog Overtagelse af Amber Anderson

August 18, 2017

Mimi Holliday | Luksus Undertøj | Amber Anderson | Designerundertøj | Damaris

Tre år efter Ambers ikoniske Damaris-kampagne ser vi tilbage til en af ​​vores yndlings nogensinde fotoshoots og henter supermodellen om hendes karriere, kropsforbrug og hendes yndlingsstykker fra de nye Mimi-kollektioner.

Mimi Holliday | Amber Anderson | Luksus Undertøj | Damaris | Designerundertøj
Da jeg skød min kampagne for Damaris et par år tilbage, var lokalet fuld af kvinder, især fotografen Jane McLeish-Kelsey. På den baggrund, at skyderen var til undertøj, følte jeg mig mere beføjet end objektiveret. Arbejder i nærværelse af et kvindelig øje tilladt for et bestemt intimitetsniveau. Jeg har haft glæden ved at arbejde med nogle virkelig fantastiske mandlige fotografer, og jeg håber at fortsætte med at gøre det, men jeg fandt denne kreative beslutning at være uvurderlig, når mærket har til hensigt at have kvinder til at føle sig sexet og selvsikker.

Jeg tror, ​​at iført smukke undertøj er utrolig tillidstimulerende og næsten en del af selvplejen. Faktisk nyder jeg den hemmelighedsfulde følelse af velvære jeg bærer sexet undertøj under nogle baggy jeans og en t-shirt! Modeller skal være modstandsdygtige. Jeg begyndte at modellere på 15 og fandt i første omgang karrierejusteringen både overvældende og foruroligende. Det var udfordrende nok at forstå min krop som en ung kvinde, endsige også gå ind i en industri, der kan have tendens til at fokusere på perfektion. Det kan være svært for din holdning til kroppens billede ikke at blive en ting ved transaktionen. Jeg følte mig som om folk ville fortælle dig, at alt hvad du behøver at være er dig selv samtidig med at du kategoriserer dig ud fra, hvem de tror du er, så selvbevidsthed og andre interesser er nøglen.

Mimi Holliday | Amber Anderson | Damaris | Luksus Undertøj | Designerundertøj


Mit karrierefokus har ændret sig noget i løbet af de sidste par år, og selv om jeg stadig må opretholde visse målinger som en model, ser jeg nu mere på en sundheds- og tillidscentrisk måde. Som skuespiller må du udholde lange strækninger af ofte ret fysisk arbejde eller lære nye færdigheder som dans eller kamp. Det dræner og det giver dig en forfriskende respekt for, hvad din krop kan gøre.

Mimi Holliday | Damaris | Luksus Undertøj | Amber Anderson | Supermodel
Jeg begyndte at træne nu, fordi jeg vil, og det gav mig en stolthed om at have et mere følelsesmæssigt forhold til min krop i modsætning til at se det som en ren vare. Jeg er meget glad for at vælge mine topvalg for Mimi og Damaris, et mærke, som selvfølgelig klarer at hjælpe kvinder med at føle sig godt i deres kroppe.

Det bedste råd jeg nogensinde har fået? I et forhold må du aldrig være bange for livet uden nogen, for da vil du altid være dig selv.

Amber's Top Picks.

Mimi Holliday | Luksus Undertøj | Designerundertøj | Damaris | Amber Anderson


1. Kiss Chase - Triangle Bra, Suspenders og Petal Knickers.

Jeg har forsøgt at få mig til at bære mere farverige undertøj for nylig. Dette sæt er smukt, og jeg elsker den sexede kant af kælet hul på bagsiden af ​​trusserne. Suspenderbæltet er en god tilføjelse til dette sæt også til aftenen!

2. Queenie - Triangle Bra og Knicker

Som du måske kan fortælle, er jeg en stor fan af trekanten bh! Mimi klarer at gøre dem bærbare for dem af os med en større kop størrelse også, hvilket er sjældent.

(Tilgængelig medio august)

3. Conkers Triangle Bra & Thong

Vi alle elsker et knapt der sexet sæt, der også ser super behageligt ud og dette er ren ild.

(Tilgængelig i september)

Mimi Holliday | Damaris | Amber Anderson | Luksus Undertøj | Designerundertøj

Mimi Holliday | Luksus Undertøj | Damaris | Amber Anderson | Supermodel

Mimi Holliday | Damaris | Amber Anderson | Instagram | Luksusundertøj
Amber får en makeover fra Damaris 'datter Kitty.

Følg Amber på Instagram @amberandergram

Og følg Mimis eventyr på @mimiholliday

Mimi Holliday | Amber Anderson | Luksus Undertøj | Citat | Damaris

Mimi Holliday | Damaris | Luksus Undertøj | Amber Anderson | Designerundertøj

<Tilbage til Mimi's Lingerie Blog

Ligesom vores historie?

Deltag i chatten, vi vil gerne høre dine tanker.

* Begrænset til en kode pr. Kunde

13 Kommentarer

 • Harriet

  Fantastisk model for alle piger derude - stærk og smuk i, hvad der er en hård industri. Damaris er den bedste designerundertøj her langt, så smukke designs. Ville ikke drømme om at shoppe andre steder!

 • Ross

  Elskede dette indlæg .... Amber er smuk ... Jeg er lige begyndt at følge hende på instagram og hun rocker på klaveret ... ..Diana (fra et tidligere indlæg) ... du ville elske det! Tak Mimi Holliday, hold dem kommet.

 • Sophie

  Elske dette - så godt at se en model, hvis fokus er på sundhed og selvtillid og hvem har været sandt for sig selv i en så vanskelig industri. Helt fantastisk skudt, undertøj ser fantastisk ud. X

 • Diana

  Jeg kan ikke lide denne historie og denne model.
  Jeg ønsker hende at følge hendes råd og altid være uden nogen i hende i et forhold.

 • Alice

  Pigen knuse gået vild! Min favorit dameundertøj mærke med min favorit model!

 • Jasmine

  Så smuk og inspirerende!
  Amber og samlingen er fantastisk!

 • Anna

  Bare elsk hende! Stor historie Amber og Damaris. x

 • Bella Mathews

  Sådan en fantastisk skyde!
  Amber ser utroligt ud, ligesom lingeri hun har på !! du bør helt sikkert få hende til at model dine ting igen.

 • Sam

  Utroligt skyde.
  Du fik mig til at blive forelsket i Mimi Holiday.
  Held og lykke !

 • Josephine

  "Jeg tror, ​​at iført smukke undertøj er utroligt tillidsskabende og næsten en del af selvpleje"

  Jeg kunne ikke enig mere Amber ... iført noget specielt, som ikke alle ser giver dig en forår i dit skridt! Selvpleje er en smuk måde at beskrive det på.

Vare tilføjet til indkøbsvogn

Fortsætte med at handle Se din kurv