Tilmeld dig Mimi's World

og nyd

luksusundertøj og smukke badetøjs opdateringer via email

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Tilbage til Mimi's blog

Overlevende Kold Snap Mimi Style

Mar 04, 2018

Luksus Kropper & Bodysuits | Mimi Holliday Designer Undertøj

Damer det er koldt udenfor! Hvis du kæmper for at forblive tæt ind blandt sneen - ikke frygter!

Vi står klar for at sikre, at du føler dig fabelagtig uden at fange en chill. Må ikke nå til din termiske vest, Mimi's alternativ vil få dig til at stille spørgsmålstegn ved, hvad du har været iført alle disse år tidligere ...

Mimi's Bodies er fremstillet af den glateste silke og de blideste snørebånd i verden, og er en piger bedste ven på flere måder end en. Vores stilarter sikrer hele dagen komfort og den smukkeste pasform på alle vigtige steder. Et stykke, du har så tæt på huden, skal føles ikke kun luksuriøst, men som en anden hud, og det er her de materialer, vi bruger, kommer ind; hentet fra de fineste leverandører i verden for at sikre absolut komfort og luksus.

En Mimi Body behøver ikke at være et tøj, du er (eller en anden for den sags skyld) planlægger at tage afsted ...

I løbet af de køligere måneder af året er en krop det perfekte stykke til praktisk men stilfuld lagdeling. Slip ind i en, efterfulgt af et par jeans og en cashmere jumper - hey-presto! Snuggly endnu tilfredsstillende på huden. Fra Leavers Lace, den fineste i verden, til ren mesh, rene silke trimmer og vores håndtegnede eksklusive broderi, vil du føle dig pakket uden at gå på kompromis med stil og i de fineste materialer rundt.

Den, der sagde layering kunne ikke gøres stilfuldt, ejede et Mimi Body.

Kamikaze Cracker

Denne ultramoderne kropsbygning er fremstillet af de fineste Leavers Lace, med super ren mesh og rene silketrimmer. Mesmeriserende pearlescent ombre toner trækker øjet på alle de rigtige steder, og kopperne er ikke-kablede til en naturlig, glat finish. På bagsiden når en diamantudskæring lavt til bunden af ​​ryggen, hvor mere udsøgt ombre Leavers Lace venter. Fastgjort med en enkelt guldpopper, er denne krop den perfekte overgangsstykke, udformning og udjævning under tøj og gør en erklæring som ytterbeklædning.

Kamikaze Cracker Body | Mimi Holliday Luksus Designer Undertøj

Mojito Beau

Denne ultramoderne kropsbygning er fremstillet af de fineste Leavers Lace, med super ren mesh og rene silketrimmer. Mesmeriserende elfenbenfloraler blomstrer over hele kroppen, trækker øjet på alle de rigtige steder, og kopperne er ikke-kablede til en naturlig, glat finish. På bagsiden når en diamantudskæring lavt til bunden af ​​ryggen, hvor der findes mere udsøgte elfenbenslanger. Fastgjort med en enkelt guldpopper, er denne krop den perfekte overgangsstykke, udformning og udjævning under tøj og gør en erklæring som ytterbeklædning.

Mojito Beau Body | Mimi Holliday Luksus Designer Undertøj

Swan Lake

De er tilbage. Vores eftertragtede svaner giver et meget forventet afkast til den nye sæson, og de har fået lidt makeover. Bogstaveligt talt. Vores håndtegnede, eksklusive broderede svaner har nedsænket, krøllede bras og knickers i al deres elegante herlighed, hvilket gør det til en perfekt brude mulighed. Hvis du kunne lide dem sidste gang, vil du elske dem nu.

Swan Lake Body | Mimi Holliday Luksus Designer Undertøj

Beau Daiquiri

En af vores yndlingsstykker af sæsonen er Beau Daiquirs underbuksede krop, en erklæring, og så nogle. Klippet fra det samme mønster som den bedst sælgende Comfort Bra, kopperne er kablet og dartet til utrolig support og formgivning. Broderede crimson hjerter og "kærlighed" bogstaver flirter over super fint mesh, overalt undtagen mid-regionen, hvor nettet er efterladt tantalizingly simple. På bagsiden forbedrer en diamantudskæring silhuetten, hvilket gør plads til endnu flere broderede hjerter. Kropet fastgøres på bagsiden med en klassisk kroge-og-øje lukning, og med poppers nedenunder.

Beau Daiquiri Body | Mimi Holliday Luksus Designer Undertøj

Køb alle organer>

<Tilbage til Mimi's Lingerie Blog

Ligesom vores historie?

Deltag i chatten, vi vil gerne høre dine tanker.

* Begrænset til en kode pr. Kunde

0 Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer endnu. Vær den første til at skrive en kommentar til denne artikel!

Vare tilføjet til indkøbsvogn

Fortsætte med at handle Se din kurv