Tilmeld dig Mimi's World

og nyd

luksusundertøj og smukke badetøjs opdateringer via email

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Tilbage til Mimi's blog

Mimi Madness To Kiki Calm

Jan 13, 2019

For to år siden var et specielt vendepunkt for Mimi-holdet. Vi opdagede Kiki, en magisk privat meditativ yogamester.

Mimi Holliday HQ er beliggende i hjertet af Primrose Hill, holdet er gemt væk bag på vores debut butik. Jeg mødte Kiki personligt som vores døtre var sammen på børnehaven. Jeg hørte, at hun havde sin egen private yogastudio med navnet "Primrose Hill Yoga". Hendes klasser var for op til fem personer.

Yoga er noget, jeg har forsøgt omkring tyve gange over 20 år, og jeg føler mig forfærdeligt at sige, at jeg bare ikke kunne lide det. Jeg fortsatte med at forsøge at gå tilbage, men det har aldrig været muligt at klikke med mig. Squashed klasser i smarte studioer, med bogstaver bogstaveligt tilbage og tilbage til ansigt, kunne have strakt mine ledbånd og skubbet af lidt stress, men det var faktisk udmattende følelsesmæssigt, snarere end meditative og afslappende.

Men det, jeg vidste om Kiki på dette tidspunkt, var hendes utrolig rolige, magiske og nærliggende tilstedeværelse, en fræk sans for humor og strålende smil. Dette fik mig til at føle, at jeg gerne vil prøve en klasse, med mit hold fra Mimi. Måske vil noget af denne magi pusse op på os.

Vi valgte onsdage ved middagstid. Mimi-kontoret er kedeligt optaget, 12-kvinder og en mand, der løber deres ærinder og styrer deres deadlines, betød altid, at Kiki ventede på os - en frygtelig egenskab, men jeg må undskylde nu. Hver uge vil vi ankomme sprængt med pent op energi og ville simpelthen sladre i omkring 20 minutter ... indtil Kiki ville sige, "Ok. Damer, læg dig ned '. Og så begyndte vi.

I løbet af de første få åndedræt ville Kiki lede os ind i en tilstoppet tilstand næsten umiddelbart. Vi kunne nu trække vejret, langsomt ... vi højder os selv til at trække vejret.

Denne undervisning fodrede alle vores styrker og svagheder med en stærk besked, som gjorde det muligt for os at være noget niveau og at omfavne det og nyde det. Energisk eller meditation, alle eller begge dele. Hendes klasse har ikke en fast rutine, heldigvis, da det ikke ville have fungeret for mig. Jeg kan godt lide at blive holdt gætte, at blive holdt på mine tæer, bogstaveligt talt. Jeg kan godt lide og trives på variation i sport og elsker at blive skubbet mentalt og følelsesmæssigt.

Holdet hos Mimi har elsket vores specielle klasser med Kiki, og jeg ved, at det har fungeret, ikke kun for kroppens bevægelser, da det er fysisk, men jeg har for nylig haft to MRI'er i rækkefølge og utrolig, jeg mediterede mig gennem 45-minutter. Det er en vidunderlig gave at lære nogen selvkontrol, uden at de indser, at de bliver undervist i dem.

INTERVIEWET

Hvad er dit p *** stjerne navn? (Navnet på dit første husdyr og din mors pigenavn.)
Moo Rosenius

Hvilken dygtighed har du, som ikke mange mennesker ved om?
Jeg er meget god på overfyldte bade.

Hvad er dit yndlingsord?
Lykke

Hvis du ikke havde uddannet dig som en dr, hvilken karriere ville du have valgt?
Jeg ville have arbejdet på Greenpeace

Afslut denne sætning: Jeg ville ønske jeg havde ...
Masser flere babyer.

Hvis du kunne tilbringe en time med nogen fortid eller nutid, hvem ville det være?
Min mor, hun døde 5 år siden, og jeg tænker stadig på hende hver dag.

Hvad har du sidst drømt om?
Kom tilbage til dette ....

Thong eller knicker, eller ingen?
Thong under yoga og resten af ​​tiden, alt går!

Mest indflydelsesrige øjeblik i din karriere hidtil?
Mens jeg var ung doktor, var jeg heldig at mødes og arbejde sammen med professor Andrew Shennan, en pioner i at støtte kvinder, der går tidligt i arbejde. Han var utrolig ydmyg og utroligt empatisk.

Hvad er luksus?
Har tid til at sidde på bordet med hele min familie, griner og er sammen. Livet kan være så travlt, men det er disse øjeblikke, der er en luksus.

Hvad er det bedste råd, du nogensinde har fået?
Jeg gik til et katolsk kloster, og søster Goddard råde os til ikke at skrive ned noget ubehageligt over nogen.

Hvor er dit yndlingssted?
Sverige.

Hvad er din skyldige fornøjelse?
Jeg føler mig ikke rigtig skyldig over noget, jeg gør.

Hvad er den uhyggeligste ting, du nogensinde har gjort, og gået væk med?
Jeg er ikke meget fræk.

En bog, du skal klare, før du dør?
Krig og fred - Tolstoy.

Endelige kommentarer ....?
Jeg elsker Damaris og hendes familie.

Tak Kiki, fra os alle hos Mimi.
Kontakt:
Dr. Kiki Morris, privatundervisning, Primrose Hill London, NW1

www.primrosehillyoga.com

<Tilbage til Mimi's Lingerie Blog

Ligesom vores historie?

Deltag i chatten, vi vil gerne høre dine tanker.

* Begrænset til en kode pr. Kunde

2 Kommentarer

  • Allasha Robinson

    Team MiMi, jeg kan godt lide hvad jeg ser. Tak for at gøre dit websted tilgængeligt. Forresten ville jeg være interesseret i at redigere dine artikler og websted for at hjælpe tingene se ud og køre endnu glattere. Mine satser er konkurrencedygtige, og jeg er god til, hvad Gud tillader mig at gøre: Redigering. Nå ud til mig, når du er klar. Jeg hjælper folk og organisationer til at skinne. Fred altid!

    Alaysha

  • Sandra P

    Jeg er helt enig, jeg finder som en yoga begynder at store gruppeklasser er meget distraherende, og jeg vil elske at lære at meditere.

Vare tilføjet til indkøbsvogn

Fortsætte med at handle Se din kurv