Tilmeld dig Mimi's World

og nyd

luksusundertøj og smukke badetøjs opdateringer via email

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Tilbage til Mimi's blog

Hvad skal du pakke til din weekend væk

April 02, 2018

Lange weekender er den perfekte flugt fra dag til dag, så hvad enten du er ude på en storbyferie, ved havet eller en vejret i landet, har vi fået din pakkeliste alt udarbejdet. Læn dig tilbage og nyd rejsen til din destination ...

På din vej, hvis du sidder fast sad ved siden af ​​en snakkesal eller alternativt er din partner eller kompis kedelig, så er du sensuel allerede ... bare slip på Mimis luksuriøst polstede øjenmaske for et lille blik. Et universelt signal til "Jeg er færdig med at tale", eller hvis du har brug for en lille snooze, vil denne drøm om en øjenmaske sagte dæmpe dine øjne og ansigt på alle de rigtige steder for en sød søvn.

Under rejsen er det vigtigt at være så behagelig som muligt, og det strækker sig til undies! Løsning - hvad kunne være bedre end at glide ind i Mimi's Comfort eller Triangle bras sammen med et par gorgeously comfy High Waisted Knickers før du sætter af - for at sikre, at du ikke vrider rundt i dine sæde 30 minuets i ...

Uanset hvor du er, er den første anløbshavn altid at finde ud af poolen, og hvis der er en, skal du straks vende tilbage til den irriterede post, der rejser smerter og smerter med en svømmetur og sauna session. Forhåbentlig er du blevet whisked væk et sted gorgeously smart (man kan håbe!) Og du vil se pool side chic, Mimi's Badetøj rækkevidde er din bedste ven.

Mens du bliver klar til middag eller kører dit velfortjente boblebad (der svømmer tæller som træningsdrevne ting), skal du bruge din påklædning! Twister tilbyder den perfekte weekend væk vibes af subtilt sultry med let, ren silke, der flyder over kroppen, kantet med fascinerende øjenvipper blonder. Gå et skridt videre med den tilsvarende Slip for virkelig at varme ting op eller pakke, simpelthen for snoozing i ren luksus.


Dato aften, mens du er væk fra noget lidt ekstra ... Indtast Glowtini Noir Naughty Set. Den tre stykke show stop i delikat sort blonde med front åbning trekant bh, suspender og frække åbenlyst Star Knicker er sikker på at gøre det trick! Det er sikkert at være noget, der holder fast i deres hukommelse, efter at weekenden er overstået.

Mens du er ude i den kølige forårsluft, hvad enten det er at udforske byens seværdigheder eller tage en tur på landet, er den perfekte løsning at lagre en af ​​vores smukke kroppe under en snygg jumper. Med super stilfulde og smigrende figurer vil nogen af ​​Mimi's Bodies give din layering lidt tilføjet Va-va-voom, lad dine veste være hjemme piger!

Efterhånden som din weekend trækker i et tæt og sjovt trækker til en ende - fortvivl ikke! Der er ingen grund til at føle sig utilfreds ved tanken om at gå hjem, poppe på din Beau Daiquiri Bra for rejsen hjem for at løfte dine ånder. Det er sikkert at få dig til at smile.

God fornøjelse!

Mimi Team X

<Tilbage til Mimi's Lingerie Blog

Ligesom vores historie?

Deltag i chatten, vi vil gerne høre dine tanker.

* Begrænset til en kode pr. Kunde

0 Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer endnu. Vær den første til at skrive en kommentar til denne artikel!

Vare tilføjet til indkøbsvogn

Fortsætte med at handle Se din kurv