Tilmeld dig Mimi's World

og nyd

luksusundertøj og smukke badetøjs opdateringer via email

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Tilbage til Mimi's blog

Halloween Huskåber af Sera i vores Mimi butik!

Oktober 28, 2018

Det er All Hallows Eve, og vi har en godbid for dig.

Mimi's debutbutik er gearing til Halloween i vores hjem i Primrose Hill med interiøret påklædt af Sera, den vidunderlige excentriske interiørdesigner af Sera of London.

Vi vil have en sen åbning på 31st indtil 8pm for at fejre vores seneste samarbejde i butik, og alting skræmmende. Alle er velkomne, så tag venligst med til vores butik og kig rundt med en uhyggelig Jet-Black cocktail eller to og en oprørende orange græskar candy floss på os.

Jeg er en praktikant, der arbejder hos Mimi Holliday, i øjeblikket med holdet i 3 måneder. At have en fantastisk tid på pressekontoret, arrangere varerne på vores hjemmeside og sørge for at butikken ser smuk ud til alle vores dejlige kunder.

Mimi HQ bad mig om at skrive vores seneste blog på Halloween arrangement samarbejdet med Sera. Jeg var meget begejstret for at møde Sera "den indre digter" og snakke med Sera i hendes hjem i London. Taler alle ting indretning og Halloween.

Sera og jeg måtte tilbringe et par dage sammen og få vores første sæsonmæssige Halloween-vindue og interiør klar til at føre op til Halloween i Primrose Hill. Spille rundt med huskjole og Victoria Grants spektakulære millinery.

Langsigtede venner Sera og Damaris mødtes gennem en gammel fælles ven Cathy Ariza, der laver fantastiske pejse, og det er også meget godt at sætte ensartede kreative mennesker sammen.

Drømmende ekstravagante kjoler i himmelske pinks og dæmpet elfenben ombrydes væggene og omklædningsrummet. Trækulletjakkerne hænger i vinduet, draperer rundt de fortryllende sorte polka dot katteblonder sæt, toppede med Victoria Grants spektakulære teatralske hatte.

Sera huskåber er designet som arkitektoniske stykker til dit hjem. Brugt til at udskifte døre eller endda vægge, alle suspenderet fra loftet. De er designet, så du kan leve i et fritflydende romantisk rum. Håndlavet med muslin appliqued med vintage blonder og håndfarvet til kundespecifikationen. De er boheme mystik, personificeret.

Halloween med sera
Kommer ned til den nitty gritty ...

Da jeg interviewede i Sera smukke hjem, kunne jeg møde Sestra Moja, whist Sera og Sestra hvor i et brainstorming møde. Sestra designer og producerer huskåberne med Sera og gør kjoler med de smukke muslins og snørebånd, der bruges i huskåberne.


Hvad er dit p *** stjerne navn? (Navnet på dit første kæledyr og din mors pigenavn.)
Hector Green

Hvilken dygtighed har du, som ikke mange mennesker ved om?
Jeg ved, hvordan man laver et værelse, eller et område ser meget romantisk ud og har en forførende atmosfære. Nøgleelementerne er, at belysningen skal være lav, næsten mørk og derefter kun tilføre stearinlys. Disse er faktisk ret lyse, når du fjerner alt andet lys. Du bør have blød musik stille i baggrunden. Du skal have olier brændende, aromaterapi er yderst vigtigt for dette - og en kvinde går rundt i Mimi Holliday undertøj og hæle.

Hvad er dit yndlingsord?
WILD

Afslut denne sætning: Jeg ville ønske jeg havde ...
Jeg ville ønske, jeg havde mere tålmodighed.

Hvis du kunne tilbringe en time med nogen fortid eller nutid, hvem ville det være
Harrold Pinter Playwright - Jeg synes bare, han er en fantastisk dramatiker, og bare så interessant og så godt

Thong eller knicker, eller ingen?
Absolut en thong! Det er det, jeg køber hos Mimi.

Hår eller make up?I
Jeg kan ikke lide at have noget sminke om dagen, jeg kan godt lide at være naturlig. Men om aftenen, hvis jeg går ud, glammer jeg mig og gør både hår og makeup.

Når jeg siger Mimi Holliday - Damaris undertøj, hvad er det første, der kommer til at tænke på?
For Mimi Holliday - det er Billie Holliday - jeg har altid troet, at hun havde snoet det for at gøre det Mimi. Men når det kommer til Damaris, har det altid været ultra feminine og smukke undertøj. Jeg plejede at have dem i min butik og plejede at sælge dem rigtig godt.

Hvad er det bedste råd, du nogensinde har fået?
Mit bedste råd er - vær altid forsigtig med, hvem du vælger at have børn med. Du skal virkelig lægge dit hoved over dit hjerte, når det kommer til langsigtede valg. Jeg har altid lige gjort hvad som helst og ikke tænkt over det. Men jeg tror, ​​at dit valg i partner er meget vigtigt.

Hvor er dit yndlingssted?
Mit foretrukne sted er faktisk i en drøm, jeg engang havde - jeg håber det tæller - jeg var sammen med en ven, og vi var på et rumskib, og da det ankom på denne fantastiske planet, var det som utopi. Det var som en istid, det var en storhed af hvid og sne, med strålende varmt solskin. Det var uendeligt. Vi fortsatte som snecykler, og da vi rejste rundt, sprang alle slags blomster og planter rundt omkring os. Det var fantastisk.

Hvad er den uhyggeligste ting, du nogensinde har gjort, og gået væk med?
For sejt at nævne - absolut er for mange at sige.

En bog, du skal klare, før du dør?
Madame Bovary

Hvad sover du i?
Ikke en søm

Hvem er din favorit designer?
Sestra Moja - Bortset fra at jeg bare bærer vintage og markedstøj, har jeg det sjovt med det jeg bærer.

Kate Middleton eller Meghan Markle?
Begge - De er begge fantastiske, de er så forskellige.

Hvad er dit yndlingsstykke fra vores kollektion?
The Wild Things - Natural Leopard er min favorit, men jeg elsker alle de andre farver

Hvad drømte du om i aftes
Jeg drømte, at jeg var med Harold Pinter, jeg gik til sit spil i aftes - Moonlight.

Sidste ord
Jeg har altid haft brug for at have mit eget rum og lave en plads, min egen, da jeg var en ung pige derhjemme. Jeg gør det stadig nu, for eksempel, hvis jeg er på et hotel, tager jeg en lille taske med mig med tørklæder i den for at sætte over lampens nuancer for at gøre stedet mit eget i et stykke tid. Min datter Anoushka Florence driver et fællesskab kaldet "The Goddess Space"; hvor de har kvinders cirkler, nogle gange i mit studie. Det handler kun om meditation - hvilket er meget populært i øjeblikket. Bringe god energi ind i et miljø og give tid tilbage til dig selv, hvilket er meget vigtigt. At skabe helbredende praksis og et smukt miljø.

Kontakt Sera:
Mobil: 07977534115
Web: www.seraoflondon.com

Instagram: @SeraofLondon @serasestra

Kontakt Victoria:
Telefon: 02072211395
Mobil: 07775755969
Email: info@victoriagrant.co.uk
Web: www.victoriagrant.co.uk

Instagram: @Victoriagrant

Cathy Ariza

Instagram: @bddesigns


Masser af kærlighed Becky xx

<Tilbage til Mimi's Lingerie Blog

Ligesom vores historie?

Deltag i chatten, vi vil gerne høre dine tanker.

* Begrænset til en kode pr. Kunde

1 Kommentar

  • Florianne

    Wow Jeg elsker denne blog! Jeg har fulgt Sera's intoriora i årevis. Sådan et smukt samarbejde.

Vare tilføjet til indkøbsvogn

Fortsætte med at handle Se din kurv