Tilmeld dig Mimi's World

og nyd

luksusundertøj og smukke badetøjs opdateringer via email

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Tilbage til Mimi's blog

Lær at vide: Comfort Bra

November 02, 2017

At finde din perfekte Bra kan nogle gange virke som en uoverstigelig opgave. Tilbage størrelser, cup størrelser, søster størrelser? Polstret eller ikke-polstret, kablet eller ikke-kablet? Triangle, Push-Up, Balkon? Vi forstår, at det kan føles lidt forvirrende, når du bare vil vide, hvilken man arbejder for dig. Så i de kommende måneder forklarer vi alt, hvad der er at vide om hver af vores Bra-stilarter, så du kan vælge det bedste valg for dine bryster.

Mimi Holliday | Luksus Undertøj | Bra Guide | Lingeri | Designerundertøj | Komfort BH

Først op - det er det Komfort BH, vores bedst sælger i over et årti. Designer, grundlægger og kreativ direktør Damaris Evans fortæller os, hvorfor det er en af ​​hendes yndlingsstil.

Da Mimi blev lanceret i 2003, tilbød vi kun polstret stilarter. Alt, hvad jeg havde gjort før, var alle de håndlavede 'Damaris' couture stykker helt ikke polstret, rene, super smukke stykker, så Mimi blev oprindeligt oprettet for at give, hvad 'Damaris' ikke gjorde; bærbar, hver dag, polstret bras. Et par årstider i designet jeg Comfort Bra, og lanceringen blev mødt med stor succes - folk ville sige til mig, at fra det øjeblik de bar en af ​​min Comfort Bras, vidste de, at de aldrig ville bære noget andet igen.
Som en ikke polstret bh-kæreste selv har jeg en særlig og personlig kærlighed til Comfort Bra. Det giver den perfekte mængde lift og rammer décolletagen smukt, og du kan vise så meget eller lidt som du vil. Du kan være beskeden og utrolig sexet på samme tid. Elevatoren er delikat, fantastisk til at holde dine bryster på plads uden at stikke ind eller være ubehageligt stram. Det lever virkelig op til sit navn - det er så super behageligt!

Mimi Holliday | Luksus Undertøj | Bra Guide | Lingeri | Designerundertøj | Komfort BH


Hvorfor Comfort Bra er en af ​​mine favoritter ...
 • Elastikken er altid blød
 • Underarmstoffet skæres ikke ind i din armhule (det skal aldrig ske - og vil aldrig på en Mimi Bra)
 • Vi passer til at teste alle vores størrelser, så de er komfortable for alle, ikke kun størrelsen 34B fit model. Jeg er en størrelse 32FF og passer test hver eneste Bra, som vi sælger, for at sikre, at den passer til større kopper så smukt som små kopper. Mimi HQ teamet tester også vores Bras, for at sikre, at de passer over bordet i enhver størrelse.
 • Silkebånd med stærk elastisk inderside giver fantastisk støtte og en behagelig løft, lige op til FF cup.
 • Du får aldrig den stramme, ubehagelige følelse halvvejs gennem dagen, og drømmer om at rive den af, så snart du kommer hjem.
 • Jeg har designet Bras i næsten 18 år - jeg har brugt (stort set) alt i min tid! Jeg bærer The Comfort Bra, eller en version af det hver eneste dag, så du ved, det skal være godt, da mine standarder er ret høje!

Mimi Holliday | Luksus Undertøj | Bra Guide | Lingeri | Designerundertøj | Komfort BH

Har du en Mimi Comfort Bra? Vi vil gerne vide, hvad du synes - giv os en kommentar nedenfor!

<Tilbage til Mimi's Lingerie Blog

Ligesom vores historie?

Deltag i chatten, vi vil gerne høre dine tanker.

* Begrænset til en kode pr. Kunde

11 Kommentarer

 • simonne indehaveren

  Hej jeg er en 32D uk størrelse. Jeg var en 36C da jeg var jeg bragte en 36C mimi og passede mig ikke, det var for lille. Jeg elsker mimi ferie, men jeg er bekymret for, at jeg ikke får den rigtige størrelse. Kan du fortælle mig, hvad en 32D er i Storbritannien tak

 • Mimi Holliday

  Hej sarah
  Tak for spørgsmålet!
  Comfort bh har kun en søm, så det giver kun en vis støtte, hvilket for de større størrelser begrænser støtten og i sidste ende komforten. Den største vi går til er en 30G, 32ff, som er som en 34f og 36dd (for de to sidstnævnte, hvis du skulle bruge en bras back extender). Hvilken størrelse er du ...... som jeg ville foreslå at prøve mimi maxi bra, der går op til ah ...... farvel for nu x

 • Mo Flaxington

  Comfort bra er fabelagtig. Jeg har dem og de ikke polstret skulderbør og har aldrig noget andet under mit tøj. Jeg elskede katten dem sidste sæson. Kunne vi have flere katte?

 • Sarah

  Ønske komfort bh gik op til dine større kop størrelser (forvirrede hvorfor det ikke givet behovet for komfort er stor i denne demografiske)

 • Julia

  Bedste pasform bh nogensinde ... alt hvad jeg køber i disse dage.

 • Arianne

  Jeg har aldrig båret en Comfort Bra som jeg foretrækker polstret ... men disse ser ud som om de giver en god form og spaltning! Kan give det en go & få en under Black Friday salg for at se, hvordan det passer ... spændende!

 • Wendy

  MIMIs Comfort Bra er altid det, der skal have varer i min garderobe! Elsker det!

 • Diana

  De smukkeste sexiest bras derude! Har været besat af disse siden dag 1 !!!

 • Emma

  Min søster er besat med Comfort BH'er - jeg giver hende et Mimi Holliday sæt til hendes fødselsdag nogensinde år. De er super praktiske, men hun elsker dem på grund af det rene element, hvilket betyder, at de også er super sassy! Hvis folk ikke har prøvet den komfort, de burde!

 • suzy

  Jeg elsker komforten, når jeg først og fremmest besøgte denne form, søgte jeg alle i hver samling (banet student), og da mine bøger har vokset og holder op med at vokse (naturligt), holder jeg køber mere ......

Vare tilføjet til indkøbsvogn

Fortsætte med at handle Se din kurv