Tilmeld dig Mimi's World

og nyd

luksusundertøj og smukke badetøjs opdateringer via email

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Tilbage til Mimi's blog

Gemma Gregory tager over Mimi's blog

Jan 25, 2018

Gemma Gregory - Luksus Designer Undertøj

I 2016 mødte Mimi-holdet den smukke og flamboyante Gemma Gregory, en skuespillerinde kendt for hendes arbejde på BBCs store forventninger og tidlige episoder af Made in Chelsea TV-serien blandt mange andre. Gemma blev ansigtet af Mimi Holliday-kampagnen for SS16-sæsonen, og 18 måneder senere overtager hun Mimi's blog. Vi valgte Gemma som hun er sådan en levende, sjov karakter og sjov person at være omkring.

Gemma Gregory - Luksus Designer Undertøj

Jeg har altid elsket Mimi Holliday undertøj og var overrasket over at høre, at min kære ven, Rudy Farr-Leander, var e-handel og marketing direktør hos Mimi. Jeg elsker, at Mimi Holliday ikke handler om sex, sex og mere sex! ... det er dejligt at man har en sjov tid i soveværelset, men jeg mener .. virkelig ?! Alt klædt til at gå med det ?! Krybe! Jeg elsker den levende karakter og opmærksomhed på detaljer, som hoppede på mig, mens du gik gennem Mimi's stykker. Jeg finder den autentiske, smarte, men alle de samme frække og sjove, der går ud på at udtrykke sig gennem undertøj helt nailed af den talentfulde Damaris Evans, som jeg lærte at kende og elske, gennem Rudy's intro.

Gemma Gregory - Luksus Designer Undertøj

Vi besluttede at samarbejde om Spring 2017 kampagnen. Jeg var meget spændt på at få mit kit af, så ☺ og kjole min dame kurver i både Damaris og Mimi Holidays ikoniske og smukt designede stykker. Jeg elsker, at Mimi-ferie har en helt anden vinkel end noget andet mærke. Det er sjovt, sødt, men alligevel med den alt vigtige klassiske touch påført. Mimi Holliday har sådan en god fornemmelse af det .. siden jeg prøvede på mit første sæt, har jeg seriøst ikke set tilbage.

Jeg voksede op i London med tiden også brugt i Wiltshire sammen med min mor, far og fire søskende. Den ældste er 10 foran ... Min far er en berømt skuespiller for RSC og min mor, en anerkendt fin kunstner ... så en temmelig boho husstand!

Gemma Gregory - Luksus Designer Undertøj

Jeg fulgte min fars fodspor og blev en skuespillerinde fra en ung alder. Min debut tog Young Estella's rolle i store forventninger af Charles Dickens, BBC's tilpasning, med hovedrollen langs Charlotte Rampling, som spillede Miss Havisham.

Gemma Gregory - Luksus Designer Undertøj

Jeg fortsatte med at have en lille dreng kaldet Benji. Han er min hele verden ... han er også en massiv fan af de smukke kids boxers af Mimi Holliday!

Gemma Gregory - Luksus Designer Undertøj

Jeg har altid elsket mode og skrive sammen med min karriere inden for skuespilmodellering og slår min første Mimi Holliday dameundertøj vlog (se nedenfor) med et besøg i Mimi's debutbutik og kigger på de eksklusive godbidder i butikken, der kun er tilgængelige hos Mimi Holliday Primrose Hill og mimiholliday.com.

... Jeg elsker også disse nye sæt til rådighed nu!

Gemma Gregory - Mimi Holliday Luksus Undertøj

Jeg vil blogge og vlogging. Jeg tror, ​​at vlogging er super vigtigt. Jeg vil have, at du har en ægte følelse af inspiration og sjov bag det hele. Jeg vil skrive om hvilke stykker der er en must-have, og hvordan forskellige sæt gør mig til at føle sig super speciel. Jeg vil også tage dig bag kulisserne på kontoret og skyde med interviews om spændende mennesker og meget mere. Så følg efter !!

Kærlighed Gemma x

<Tilbage til Mimi's Lingerie Blog

Ligesom vores historie?

Deltag i chatten, vi vil gerne høre dine tanker.

* Begrænset til en kode pr. Kunde

16 Kommentarer

 • Theodora

  nUxzBzuIdXARtuR nUxzBzuIdXARtuR

  Billige hosting til bare 10 bucks om året og VPS for kun $ 6 / Mo.

  url16.com/fbwueyblw

  O8u7oBtHQcZyHjE O8u7oBtHQcZyHjE

 • Jane

  Helt fantastisk!

 • Esther

  Hvor sej?! Hvornår gør Gemma en anden vlog?
  Jeg kan virkelig godt lide valentines rækkevidde :) Det er rigtig smukt. Ser frem til at se mere sjove videoer

 • Chloe

  Dette er virkelig cool. Vil det være som et tv-show? Jeg elsker undertøj. Får vi se gemma rocking det?
  Godt gjort Mimi og team. :) :) :)

 • ROSIE

  Dette ser fab !! Kan ikke vente med at se mere! Gemma og undertøj er begge fantastiske !!

 • Gelé

  Den nye butik ser så cool ud! Jeg elsker denne sæson af undertøj. Gemma er også fantastisk.
  Det er et køligt nyt koncept! Xxx

 • Katie

  Kærlighed Gemma! Så smuk og så sjov, ligesom Mimi! Kan ikke vente med at se flere vlogs og bag kulisserne x

 • Sophie

  LOVE kigger rundt i den nye butik med jer! Det ser smukt godt ud! x

 • Sarah

  Jeg elsker det her! Sådan en god ide. Hun er fantastisk. Jeg husker hende i gypsy pigen, da hun var yngre. Vil vente på mere?

 • Estella

  Åh, det betyder så Lydia og Francesca ... .. jeg tror faktisk, hun er smuk og wow, jeg ville ønske jeg var så succesfuld som hende ...!
  Anyway, tilbage til lingeri, jeg synes det hele ser smukt ud! Tak for en dejlig skrive Mimi, og jeg kan ikke vente med at se mere af Gemma! E xoxo

Vare tilføjet til indkøbsvogn

Fortsætte med at handle Se din kurv