Tilmeld dig Mimi's World

og nyd

luksusundertøj og smukke badetøjs opdateringer via email

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Tilbage til Mimi's blog

Et interview med Hat Designer Jess Collett

Maj 20, 2018

Jess Collett & Mimi Holliday | Luksus Designer UndertøjJess Collett og søskende

Jess og Damaris har været venner i næsten 20 år .... '' Jeg blev forelsket i hendes vidunderlige kunstneriske flair, da jeg først besøgte hende i sit studie på Notting Hills All Saints Road, var det som at gå ind i en voksne Aladins hul. En vidunderlig magisk voksen håndboks '' siger Damaris. Gennem årene har Jess været den diskrete 'gå til' for engang eksklusive couture hatte. Helena Bonham Carter, Madonna, Rianna og Pippa Middleton er blandt hendes fans såvel som os på Mimi HQ.

"Jeg tror, ​​at hatte har magt til at omdanne din stil og stemning."

Jess Collett & Mimi Holliday | Luksus Designer Beach Boater HatteHelen Bonham Carter og Pippa Middleton

Jeg spurgte Jess, hvis hun ville samarbejde med mig på min efterårs vinter 2005 Damaris Collection. Damaris knickers blev håndlavet ved brug af silke tulle med et nederdel lavet af silke danglies og håndlavet fjer og Swarovski krystaller, med en lille fascinator at matche. Tanken var, at fjerene skulle ses under din nederdel. Folk ville spørge mig, når jeg bar dem, hvad er de? og jeg vil sige min knickers! Det blev forårsaget lidt fnise. Humor har altid spillet en del af min undertøj og med Jess 'ekscentriske og boheme kreativitet, var det det perfekte match!

Jess Collett & Mimi Holliday Luksus Designer Boater Hatte

Et årti i 2015, der hilste Mimi Holliday's rødder (Mimi var mit første kæledyr) vi bragte katteører i mode, med jet sort fransk Guipure blonde. Disse små ører gjorde det på siderne i verdens førende magasiner. Vi solgte i 24 timer på NET-A-PORTTER, og kunne ikke producere nok af dem.

Jess Collett & Mimi Holliday Luksus Designer Beach Boater Hatte

På et tidspunkt havde Jess fire af hendes vidunderlige hold, der arbejdede døgnet rundt og holdt op med efterspørgslen. Vores Det seneste sjovt samarbejde er de frække kæmpe buehovedbånd, der bruges til vores SS18 kollektion og slidt i denne uge af Helen Bonham Carter.

JESS & MIMI'S BOATER HATS - Kommer snart!

Jess Collett & Mimi Holliday Luksus Designer Beach Boater Hatte

På grund af succesen med vores Beachwear-lancering sidste år lancerer vi vores høje sommer kollektion på 1st Juni med Mimi's British Boater! De lancerer udelukkende denne weekend på vores London Store i Primrose Hill under sommermesse, så kom med!

Jess Collett & Mimi Holliday Luksus Designer Beach Boater Hatte

INTERVIEWET

Hvad er dine skyldige fornøjelser?
Kørsel ned på en landevej med børnene i ryggen synger 'Never Ending Storeeeee'
Hvem er dine yndlingsdesignere?
Til håndlavet couture skal Lisa Redman og Everday være Anna Mason.
Hvad er dit foretrukne Mimi stykke fra forår / sommer 18?
Cosmo Pop! og jeg fantaserer om at bære Pinball Body
Hvem skal vi holde øje med?
Helena Bonham Carter, hun rockede Mimi & JCM hovedbuen, jeg tror, ​​hun vil se temmelig forkølet i en sejler ... så se dette rum.
Hvad ville du være som barn?
En stuntwoman! ... indtil min kærlighed til hatte tog over.
Knicker eller thong?
Jeg er bestemt en knicker pige ... men jeg har aldrig prøvet thong i sengen !!
Hår eller makeup?
errrm ... Jeg er HAT og make-up!
Hvem vil gerne tilbringe en time med?
Jeg tror, ​​jeg vil gerne se, hvad Donald Trump virkelig er .. selvom en time ville være for meget!
Hvor er dit yndlingssted?
Enten i Cornwall sammen med min familie eller i mit studie gør hatte med musikken på
Har du beklagelse?
Ja! være nervøs for at give David Bowie mit visitkort, da han passerede mig ... Jeg vinkede bare.
En bog, du skal læse, før du dør?
Bogen, jeg gerne vil læse, før jeg dør, Bibelen.
Hvad sover du i?
Jeg bærer altid pyjamas. Silk shirts, eller cashmere tracksuit om vinteren, jeg elsker bare at få snuggled.
Hvem er din yndlings kunstner?
Jeg studerede en kunsthistorie og blev oprindeligt inspireret i skole af Yves Klein. Nu er jeg en stor fan af nutidskunst og fotografering. Tyler Shields og Miles Aldridge er super cool.
Kate Middleton eller Meghan Markle?
Jeg tror, ​​at Kate ville se fab i en af ​​vores sejlere.
Har du nogen hemmelige færdigheder?
Jeg kan gøre en barani på trampolinen .... det er ikke en kylling biryani!
Hvad kommer i tankerne, når du tænker på Mimi Holliday?
Naughty men nice ... med en kirsebær på toppen!
Navnet Mimi Holliday er Damaris 'p * rn stjerne navn. Det er dit første kæledyrsnavn med din mors pigenavn, hvad er din?
Victoria Plum Powell


Jess Collett & Mimi Holliday | Luksus Designer Undertøj

Kærlighed Jess & Damaris x

<Tilbage til Mimi's Lingerie Blog

Ligesom vores historie?

Deltag i chatten, vi vil gerne høre dine tanker.

* Begrænset til en kode pr. Kunde

1 Kommentar

  • Johne324

    Virkelig informativ artikel post.Thanks Again. Fantastisk. eabafefeeecd

Vare tilføjet til indkøbsvogn

Fortsætte med at handle Se din kurv