Tilmeld dig Mimi's World

og nyd

luksusundertøj og smukke badetøjs opdateringer via email

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Tilbage til Mimi's blog

Et interview med Damaris Evans for The Lingerie Journal

April 29, 2018

Damaris Evans - Luksus Designer Undertøj

"Jeg har fundet ud af, at hvis du leder efter, hvad alle andre gør, så når du efterladt. Jeg har altid gjort det, jeg ønskede at gøre, og jeg tror på at følge din tarm. "- Damaris Evans.

Damaris Evans, grundlægger af Mimi Holliday, har kunst i hendes blod. Hendes bedstefar var sir William Rothenstein, som var rektor ved Royal College of Art. Hendes bedstemor Betty studerede ved Royal College of Art. Der var hun en moderne af de engelske billedhugger, Henry Moore og Barbara Hepwort. "Kunst var en stor del af min families liv, og det var fantastisk at blive udsat for sådanne fantastiske kunstnere," siger Evans.

Damaris Evans - Luksus Designer UndertøjOvenfor: Barbara Hepworth, Henry Moore og Damaris 'bedstemor, Betty Rothenstein.

Det er ikke underligt, at Damaris fortsatte med at oprette to succesrige, intime beklædningsgenstande, Damaris i 2001 og Mimi Holliday i 2004. Hun startede sin forretning med et lille lån på hendes køkkenbord og forvandlede det til en demi-couture-samling og en diffusionslinje, der har modtaget overvældende ros.

FASHIONABLY TRADEMARKED

Damaris Evans - Luksus Designer Undertøj

"Den ene bue knicker blev fløjet over hele verden for at være på omslag af magasiner og berømte bundflader."

I 2005 blev hun inviteret til Buckingham Palace for at mødes med dronningen til en fest af britiske designere, og hendes design blev omtalt i forsiden af ​​Vogue Magazine. "Mine knickers er elskede og båret af Kate Moss, Liz Hurley, Lara Stone, Rosamond Pike og af mennesker over hele verden," siger hun. "Mimi er et husstands navn. Du kunne ikke bede om mere. "

I 2017 blev Damaris tildelt et varemærke for sit populære bøjleknicker-design. "Alle elskede det, og det er det, der forandrede lingeriindustrien for evigt," siger Damaris om hendes design. "Den ene bue knicker blev fløjet over hele verden for at være på omslag af magasiner og berømte bundflader."

Damaris Evans - Luksus Designer Undertøj

Hun siger, at ideen kom til hende, fordi hun var på udkig efter noget sjovt at tilføje til det traditionelle design. Da beklædets forside anvender en så lille mængde stof, kan hun lide at fokusere på bagsiden. "Jeg troede, det ville være sjovt og frækt at skære et hul ud af bunden, og så gjorde jeg det," siger hun. "Så ville jeg have et slips, der åbnede og lukkede knicker. Da bågen var færdig, dækkede den kæben, det var så sødt. Det får mig til at smile, når jeg ser det på! "

MIMI HOLLIDAY KUNDEN

Damaris Evans Luksus Designer Undertøj

Damaris siger, at hun designer for de kvinder, der ønsker at leve deres liv til fulde. "De er ikke genert væk fra sjove prints og designs, lyse sammenstød, dukker op i farver og frække detaljer," siger hun. "Hun er en go-getter!"

Det er de detaljer, der løbende dukker op i sine designs. De er legende, vilde, luksuriøse og sassy. "Undertøj er så sjovt, fordi du kan bære virkelig kedelige kedelige tøj og i hemmelighed ved, at du har denne AMAZING bh på under alt," siger Damaris.

Damaris Evans - Luksus Designer UndertøjOvenfor: Fizz fra Mimi Holliday SS18 kollektionen.

Der er masser af overdådige stilarter, der findes i den nuværende Forårssamling. Damaris siger, at hendes favoritter er Chi Chi Blanc og Chi Chi Blu (billedet nedenfor). "De er de første Sport Luxe-stilarter jeg har lavet, og jeg synes, de ser bare så seje ud", siger hun.

Damaris Evans - Luksus Designer Undertøj

Chi Chi Blanc gifter sig med komfort og stil med smukke botaniske blonde og grafiske strimler af bred elastik, der giver støtte og formgivning. Chi Chi Blu trekant bh kommer i en luksuriøs skygge af duck ægblå og har to trekanter af 70s inspirerede daisy blonder. Et bredt elastikbånd med Mimi Holliday-bogstaver giver understøtning og form uden behov for undertråd eller polstring.

Hendes hele tiden favorit til at bære om er den høj-waisted knicker med korset detailing på bagsiden. "Jeg tilføjer det til flere og flere historier," siger hun, "rent fra et egoistisk synspunkt, fordi jeg vil bære det!"

DRINGEN AF LINGERIE

Hun er blevet kaldt "Queen of Lingerie" af Tatler magazine og med god grund. Damaris har udskåret sin egen bane i den intime beklædningsindustri.

"Jeg har konstateret, at hvis du leder efter, hvad alle andre gør, så når du efterladt," siger hun. "Jeg har altid gjort det, jeg ville gøre, og jeg tror på at følge din tarm."

<Tilbage til Mimi's Lingerie Blog

Ligesom vores historie?

Deltag i chatten, vi vil gerne høre dine tanker.

* Begrænset til en kode pr. Kunde

4 Kommentarer

 • Juanita Mckeever

  Interesseret i en annonceringstjeneste, der koster mindre end $ 49 månedligt og leverer tusinder af mennesker, der er klar til at købe direkte til dit websted? Svar til: lily5885mil@gmail.com for at få mere info.

 • Zen

  Forsøger at finde en e-mail-adresse til Damaris. ............ zen4men@hotmail.com. ............. Tak! Zen

 • Damaris Evans

  David! Hej…. du har ret ... .. frække os til stavekontrol! Kærlighed Dam x

 • David wills

  "Sir William Rothenstein, der var Princippet for Royal College of Art".

  Damaris: Jeg tror, ​​du vil opdage, at han ikke var Princippet, men Rektor.

Vare tilføjet til indkøbsvogn

Fortsætte med at handle Se din kurv