Tilmeld dig Mimi's World

og nyd

luksusundertøj og smukke badetøjs opdateringer via email

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Tilbage til Mimi's blog

Mimi's Core Bra Silhouettes af The Lingerie Journal

Juni 15, 2018

Mimi Holliday Luksus Designer Undertøj

From bralettes til push ups prydet med øjenvipper blonder, ren mesh, højspænding farver, broderede hjerter og svaner ... bras i Mimi Holliday universet er lige så varieret, eklektisk og smuk som kvinderne, der bærer dem.

Designer og brand grundlægger, Damaris Evans, sørgede for, at hendes bh'er delte to kvaliteter på tværs af bordet: pasform og komfort. Denne måned satte Damaris sig sammen med Lingerie Journal for at gå os igennem hendes mærke kerne brasilhouetter.

Hver af disse stilarter er fagligt udformet til at give en bestemt form og henvender sig til kundens behov og supportbehov, der viser, at uanset hvad du ønsker, har Mimi Holliday en bh til dig!

TRIANGLE BRAS

Mimi Holliday Triangle Bras - Luksus Designer Undertøj

Sommer er sæson af bralettes! Mimi Holliday fejres for deres behagelige og sexede Triangle Bras, der giver en mere afslappet form til de varmere årstider. "Der er et par variationer på vores Triangle Bra; frække dem, der fastgør på forsiden, dem med en delikat blonder, der kryber op til skulderen; dejlige kopper og dem med underbånd, der vikler kroppen, "siger firmaet. Damaris anbefaler at prøve deres Pina Colada D'eller Triangle Bra eller deres Chi Chi Bleu Triangle Bra.

Mimi Holliday er ofte tænkt som et mærke for de småbustede. Damaris forklarer: "Vi har mange tilhængere til 34B og 32C størrelser, men vi opretter high fashion bh'er til størrelser op til en GG cup. Jeg forstår mønsterskæring og design, hvilket betyder at vi kan skabe lingeri, der passer til stort set alle. "Lingeri designer fortsætter," Fit er integreret i Mimi Holliday. Grunden til at vi er et nummer et mærke er, at vores formel bare virker! Funktion, pasform og mode alt rullet ind i et smukt mærke! "

COMFORT BRAS

Mimi Holliday Comfort Bras - Luksus Designer Lingeri

En bh-stil, der fungerer for større buste fra Mimi Holliday, er Comfort Bra. Stilen har været en international bestseller i over ti år, og det er ikke underligt. "Fra en 28B til en 40E og op til en GG imellem er denne bh en seriøs forretning i det mest dejligt smukke, sexede, frodige, alt muligt muligt," siger Damaris. "Mimi Holliday Comfort Bra er konstrueret til at passe, som den er skræddersyet, og er en del, skåret kop fremstillet af blonder og ren silke. Helt understøttende og tilbyder blid ophævning og naturlig spaltning, brystet sidder indkapslet og behageligt i den sexuelt halvskårne kop. "Er du klar til at blive hyggeligt? Beau Daiquiri Comfort Bra fra SS18 vil stjæle dit hjerte!

PADDED PUSH-UP BRAS

Mimi Holliday Polstret Push-Up Bras - Luksus Designer Lingeri

Leder du efter et løft? Mimi Holliday tilbyder også polstrede valgmuligheder med sin polstret pusse op. Polstring i dette stykke handler om 1cm værd af naturlig bomuld, så det glatter uden at tilføje dramatisk til din silhuet. Det har også et dybt spring, der udsætter mere for décolletage end andre kopper. Denne bh-stil er perfekt alle størrelser og er konstrueret til at forhindre spild over kopperne.

MAXI BRAS

Mimi Holliday Large Cup Maxi Bras - Luksus Designer Undertøj

Nogle gange er mere, især med Mimi Holliday's Maxi bra. Maxi bra er sandt for sit navn og giver "... maksimal støtte, maksimal komfort og maksimal forførelse", siger Damaris. Maxi bra er perfekt til fuldere buste og har bløde silkebrede stropper, et tri-panel-design, ekstra kroglukninger på bagsiden og det bedste af alle strømspidser indbygget i Mimi Hollidays signatur-rene silke design. Denne sæson kan du oplyse din lingeri skuffe med Coco Loco Maxi Bra, som nu er tilgængelig i en højspændingsfarvekombination af elektrisk aqua og fuchsia.

Disse er kun nogle få af de fantastiske bh-form muligheder fra Mimi Holliday. De har masser af andre spændende stil muligheder, herunder den klassiske Balkan bh-form og deres smukke og støttende skulderbh. Mimi Holliday fortsætter med at regere lingeriuniverset med fokus på pasform og mode, og vi kan ikke vente med at se, hvilken stil og nyskabelser dette britiske mærke bringer frem i fremtiden!

af Rachel O'Donnell på thelingeriejournal.com

<Tilbage til Mimi's Lingerie Blog

Ligesom vores historie?

Deltag i chatten, vi vil gerne høre dine tanker.

* Begrænset til en kode pr. Kunde

1 Kommentar

  • Diana

    Min favorit er comfort bra, da jeg prøvede denne stil, har jeg ikke købt andet end Mimi i mange år. Det er virkelig den bedste passende bra, jeg nogensinde har haft, og sådanne dejlige farver i sommer ... kan ikke vente med at se nogle nye samlinger, når er de i? 😍

Vare tilføjet til indkøbsvogn

Fortsætte med at handle Se din kurv