Tilmeld dig Mimi's World

og nyd

luksusundertøj og smukke badetøjs opdateringer via email

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Tilbage til Mimi's blog

Valentins verden - Stylist og Fashion Editor, Valentine Fillol-Cordier

November 10, 2017

Udførelsen af ​​parisisk-chic stil, fransk stilist og moderedaktør Valentine Fillol-Cordier for nylig stylet vores eksklusive samlingskampagne, skudt af Jane Mcleish-Kelsey og featuring Mimi Muse Amber Anderson. Vi fangede op med hendes post-shoot for at få et indblik i alle ting Valentine.

Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier | Stylist | Fashion Stylist | Luksusundertøj
Valentine i hendes tidlige modelleringsdage. Foto Vanina Sorrenti.


Da vi skyder i sidste uge, fandt jeg ud af, at du var model før du blev stylist, hvad var det, eller hvornår var det, eller var det et afgørende øjeblik, der skubbede dig ind i styling?

Jeg har altid boet i et magasin. Jeg kan huske at læse magasiner fra det øjeblik jeg kunne læse, gå til bladet for at købe magasinerne med min bedstemor, jeg ville altid være i den verden. Jeg blev en model og begyndte derefter at møde visse mennesker; på det tidspunkt var det slutningen af ​​1999, tidlige 2000s, slutningen af ​​noughties, og der var ingen internet eller sociale medier. Der var ingen glamourisering, ingen vidste, at der var stylist, det var ikke overfyldt. Jeg havde venner, der kom ud af mode skole, at jeg mødte alder 15, og opdagede, at der ikke var mange mennesker, der satte på tøj på andre mennesker. Jeg kunne bare lide at lave billeder, og at være en model var en del af at lave billederne. Jeg har aldrig hjulpet - jeg begyndte min karriere baglæns. Jeg har ofte arbejdet gratis, gør dette til folk, da jeg følte, at det var min lærekurve, der foretog favoriserer for folk, men det var virkelig gunst for mig!

Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier | Fashion Stylist | Luksusundertøj
Valentine bag kulisserne på Mimi Holliday kampagnesæt

Et afgørende øjeblik i min karriere var, da jeg stirrede på at arbejde sammen med Charles Anastase, der gjorde beslag med ham. Han ønskede at flytte sine shows fra Paris til London, og fordi jeg allerede var i London kom han over for at se mig. Jeg rådede, da dette skete, og endte med at stylere det frit, uden at det blev konstrueret - alt var så sidste minut, og jeg satte showet sammen uden at tro at jeg kunne gøre det. Og heldigvis blev det første show rigtig gode anmeldelser! Jeg gjorde alt fra starten, casting modeller, styling outfits på dem som de var lige der. Alle kramede mig i slutningen - jeg var ligesom, uhhh, jeg kan style et show, jeg kan gøre dette! Jeg elsker bare at lave shows, de er så specielle, det er et øjeblik, jeg elsker bare dem. Så jeg gætter det er, hvordan jeg blev stylist!


Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier | Stylist | Fashion Stylist | Luksusundertøj
Valentine i hendes tidlige modelleringsdage. Foto af Ellen Von Unworth.

Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier | Stylist | Fashion Stylist | LuksusundertøjEn Charles Anastase runway show, som Valentine stylet

Brugte du til take over på skudene og styler dig selv, hvordan gik det ned?

Jeg var aldrig bossy - min modelkarriere var cool, jeg var ikke en massiv model, men jeg vidste altid, hvordan jeg skulle have tøj og jeg har altid formået at arbejde rundt om det. Min stilling og hvordan jeg bar tøjet gav det det indtryk, jeg ønskede det til. Jeg arbejdede med Camilla Waddington og selvfølgelig var jeg så begejstret for at bære, hvad de satte mig i. I disse tider gjorde jeg det, jeg fik at vide. Faktisk stilte jeg de første skud, jeg klædte tøjet på mig selv. Cindy Sherman gjorde det for længe siden, stilede sig og satte sig i skuddet. Det var bestemt en trend, men i en måde følte jeg det også, da jeg først startede.

Mimi Holliday | Cindy Sherman | Stylist | Fashion Stylist | Luksus Undertøj | Fotografering
Fotograf Cindy Shermans berømte selvstile selvportrætter

Hvad er dit yndlingsord?

Sandsynligvis et sværord, et sværord, fransk eller engelsk ... begge! Svær ord i fransk mere, jeg er ikke så behagelig at bande på engelsk. F *** ing, blodig, den slags ting du kender? Jeg sværger meget, jeg tror.

Afslut denne sætning: Jeg ville ønske jeg havde ...

Åh jeg er forfærdelig på dette ... Åh jeg ved, jeg ville ønske jeg havde mere tid! Mere blodig, f *** ing tid! Der går jeg med sværget, se?


Hvis du kunne tilbringe en time med nogen fortid eller nutid, hvem ville det være?

Nelson Mandela ... Margaret thatcher - nej - måske så jeg kan fortælle hende ... Churchill? Faktisk Nick cave sandsynligvis, eller måske David Bowie ...... Jeg har aldrig mødt ham eller så ham spille, så hvis det kunne være nogen, ville det være ham!

Thong eller knicker, eller ingen?

Knickers !! Hele vejen. Ingen tænger helst snart ...

Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier | Stylist | Fashion Stylist | Luksus Undertøj | Knickers
Mon Belles High-waisted Knickers, £ 47. Reverie High-Waisted Knickers, £ 45.


Hår og makeup? Hår eller makeup?

For mig; Intet hår, ingen make-up. Men den anden dag gjorde jeg mit hår og makeup (det er meget sjældent), jeg slickede mit hår tilbage og satte lidt på, og alle sagde,
"Hvad sker der?!" Jeg vil aldrig være en fange for at skulle sætte på noget for at præsentere mig selv som en maske. Normalt er hårtørring min frynse det mest jeg gør, og det er fordi jeg har et nyt badeværelse, der har en hårtørrer på badeværelset, så det er rent praktisk.


Når jeg siger Mimi Holliday - Damaris undertøj, hvad er det første, der kommer til at tænke på?

SJOVT!

Hvilken dygtighed har du, som ikke mange mennesker ved om?

Jeg har ingen blodige færdigheder! Åhh jeg ved det ikke, masser af små ting, men ikke så godt! Åh faktisk, jeg kan synge - jeg var i et band, der var i Glastonbury kaldet 'The Big Pink'. Jeg var backing vokal, jeg gjorde det, så jeg kunne fortælle mine børn en dag!

Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier | Stylist | Fashion Stylist | LuksusundertøjValentine, syngende backing vokal til 'The Big Pink'


Hvad er det bedste råd, du nogensinde har fået?

Da jeg var 16, deltog jeg en meget ældre fyr, som var en fantastisk oplevelse. Jeg kan huske ham, der siger at gøre hverdagen til skønheden i forholdet.

Hvem var den mest interessante at style?

Jeg må sige Geraldine Chaplin, Charlie Chaplins datter, til Violet magazine (Valentine er Fashion Editor of The Violet Book). Hun var helt fantastisk, hun var fuldstændig formbar og stolende. Det var nogle vidunderlige hold arbejde. Hun var helt sikker på, at hun var over 70, men meget mere sikker på, at enhver blodig fænder 25-årig med en publicist fortæller dig, hvordan man skyder dem. Her har du en 70 årig kvinde, en fantastisk, sindssyg skuespillerinde, som klarer at være meget smukere og forståelse for, hvad du er der til at gøre!

Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier | Stylist | Fashion Stylist | Luksus Undertøj | Violet Bog
Geraldine Chaplin i Violet Book Udgave 4, stylet af Valentine

Hvor er dit yndlingssted?

Min seng, vågen med magasiner og snacks, min computer, min kæreste og mine børn.


Hvad er den uhyggeligste ting, du nogensinde har gjort, og gået væk med?

Jeg har ingen anelse, og hvis det er meget frækt, så vil jeg bestemt ikke sige!


Hvad er dit p ** n stjernenavn? (Navnet på dit første kæledyr og din mors pigenavn)

Det er ikke godt og meget kedeligt; Tomy Fillol.

Din fave af old-school supers?

Claudia Schiffer

Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier | Stylist | Fashion Stylist | Luksusundertøj
Claudia Schiffer til Guess Jeans kampagnen, 1989

En bog, du skal klare, før du dør?

Alt ved Marguerite Duras. Den der altid efterlod et indtryk på mig var blå øjne sort hår - 'Les Yeux Bleus, Cheveux Noirs '.

Hvad sover du i?

Om sommeren sover jeg i vintage bomuldslister og nogle i silke. Om vinteren er jeg ofte i en t-shirt. Jeg plejer at være kold - hvis det ikke er sommer, skal jeg have lange ærmer!

Hvilket er dit foretrukne mode / redaktionelle / kampagnebillede nogensinde?

Avedon / Versace ting!


Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier | Stylist | Fashion Stylist | Luksusundertøj
Versace Spring 1994. Foto - Richard Avedon

Storslået øjeblik i din karriere?

Optagelse til Mimi Holliday! Haha ... Der er mange øjeblikke. At Charlotte Olympia viser med frugten, det var som et Broadway show. Vi opnåede meget - det var en rigtig succes. Men jeg tror ikke, det er øjeblikket ... Det er endnu ikke kommet!

Hvad er den mest nervepirrende, skræmmende skyde, du nogensinde har arbejdet på?

Der er ikke en. Altid øjeblikke, men nej, ikke rigtig!

Fra de nye eksklusive samlinger du stylede, hvilket er dit yndlingsstykke / sæt? Og ja, du kan få det!

Haha! Jeg synes, det er den højmælte, den sorte og den hvide - oh nej, faktisk er det den sorte blonder bh med blonder polka dot stroppen!

Mimi Holliday | Mon Belles | Luksus Undertøj | Valentine Fillol-Cordier | Fashion Stylist
'Mon Belles' Comfort BH & Høj-Talent Knicker


Endelige kommentarer, sidste ord?

Indtil næste gang!

Mimi Holliday | Valentine Fillol-Cordier | Stylist | Fashion Stylist | LuksusundertøjValentine på sæt, styling Mimi Holliday eksklusive samlinger, efterår 2017

http://valentinefillolcordier.com

<Tilbage til Mimi's Lingerie Blog

Ligesom vores historie?

Deltag i chatten, vi vil gerne høre dine tanker.

* Begrænset til en kode pr. Kunde

6 Kommentarer

 • Lizzie

  Så sej at høre alle tilbage historier fra shoot Mimi! Valentine er fantastisk - sådan en sej historie og super bemyndigelse, at hun bare gik derude og gjorde hendes ting! Hvis du elsker noget, går det bare med en vis beslutsomhed, som det kan tage dig! Girl Power. xx

 • Damaris

  Valentine .... Jeg nød det til at interviewe dig så meget!
  Det var en fornøjelse at møde dig og tak for det vidunderlige projekt .... Jeg elskede din magiske kuffert fuld af skatte. Elsker Damaris xxx

 • Daisy

  Elskende eksklusiverne!

  Den svarte blonder bh med polka dot stropper er min fave også!

 • Mimi Holliday

  Hej cassie

  De er tilgængelige online nu, du kan finde dem her:

  https://www.mimiholliday.com/collections/all-lingerie-collections

  God shopping! x

 • Cassie

  Hvornår vil samlingerne fra denne skyde være tilgængelig venligst?

 • Amelia Winters

  Hun er som en annonce for parisisk stil! Så ubesværet og elegant, jeg ville ønske jeg havde hendes garderobe haha ​​jeg vedder på, at det er en absolut skattekiste. Jeg kan huske sin artikel med Susie Bubble i The Guardian og har elsket hendes stil lige siden! Meget sej, at hun gjorde din seneste kampagne x

Vare tilføjet til indkøbsvogn

Fortsætte med at handle Se din kurv