Tilmeld dig Mimi's World

og nyd

luksusundertøj og smukke badetøjs opdateringer via email

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Tilbage til Mimi's blog

Mimi Loves - Neom Grundlægger Nicola Elliott Gæstebog

Februar 09, 2017

Hver måned chatter vi til nogen, der inspirerer os, interesserer os og hvem vi virkelig vil dele et glas vin (eller to) med. Denne måned er vi i samtaler med Nicola Elliott, grundlægger af Neom Organics.

Mimi Holliday | Neom Organics | Luksus Undertøj | Designerundertøj | Interview

Hvad er dit yndlingsord?: Det er et sværord, så jeg vil ikke sige det!

Afslut denne sætning: Jeg ville ønske jeg havde ... En pony.

Fortæl os lidt om Neoms #MostPowerfulSelf kampagne og hvad det betyder for dig: På Neom har vi virkelig mesterskabet "Small Steps Big Difference", så det handler om at tage de små trin, der vil forbedre dit velfærd på en stor måde. Det handler ikke om at udøve 2 timers yoga på stranden hver dag eller køre 6 miles om natten. Det tager de små øjeblikke, der gør det muligt for dig at føle sig glad og i kontrol, og føl derfor din #MostPowerfulSelf. Og jeg føler mig mest kraftfulde, når jeg er på toppen af ​​alt på arbejde, hjemme, jeg har lavet tid til mine børn og mand, og jeg har selv lavet lidt tid for mig selv!

Hvilken dygtighed har du, som ikke mange mennesker ved om ?: Jeg plejede at være forfatter og jeg vil stadig elske at skrive en bog.

Hvis du kunne tilbringe en time med nogen fortid eller nutid, hvem ville det være?: Ryan Gosling!

Hvad er dit yndlingsstykke fra vores kollektion? Jeg elsker Barbados loungewear skjorte.

Mimi Holliday | Barbados | Luksus Loungewear | Designer Nightwear, Nightie

Hvad er det bedste råd, du nogensinde har fået?: Må ikke svede de små ting!

Hvor er dit yndlingssted?: Richmond - parken, den grønne, floden ... Jeg elsker det hele.

Neom Organics

Du kan finde ud af mere om Neom produkter og deres #MostPowerfulSelf kampagne her.

<Tilbage til Mimi's Lingerie Blog

Ligesom vores historie?

Deltag i chatten, vi vil gerne høre dine tanker.

* Begrænset til en kode pr. Kunde

4 Kommentarer

 • Jacie

  Det er virkelig shrdew! Godt at se logikken er så godt.

 • Laquisha

  Det er 2 smart med halvdelen og 2 × 2 klog 4 mig. Thskna!

 • Laquisha

  Det er 2 smart med halvdelen og 2 × 2 klog 4 mig. Thskna!

 • Navid

  Stor inhitisg! Det er svaret, vi har ledt efter.

Vare tilføjet til indkøbsvogn

Fortsætte med at handle Se din kurv