Tilmeld dig Mimi's World

og nyd

luksusundertøj og smukke badetøjs opdateringer via email

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Tilbage til Mimi's blog

Lingeri af måneden - juni

Juli 06, 2017

Hver måned deler et andet medlem af teamet her hos Mimi HQ med dig deres favorit sæt fra vores samlinger.

Linda, vores finansdirektør, vælger hende Månedens undertøj for juni.

"Efter at jeg havde mine to børn, mistede jeg meget tillid i min krop. Jeg følte mig ikke god i undertøj og mine bryster var ikke det første, jeg ønskede at vise ud! Denne bh har givet mig tilbage så meget af det tabte tillid.Det giver mig en perfekt løftemængde, ikke for meget, men bare nok og holder alt på plads. Det er super behageligt, og jeg kan bære det hele dagen uden at det nogensinde graver eller føler mig for stramt. at vise det ud - Jeg elsker at have mine under en hvid t-shirt, så du kan se den fantastiske lilla spids lidt under. "

Mimi Holliday | Luksus Undertøj | Huckleberry | Designerundertøj

Du kan købe Huckleberry Comfort Bra her, og den Sexy Knicker her.

<Tilbage til Mimi's Lingerie Blog

Ligesom vores historie?

Deltag i chatten, vi vil gerne høre dine tanker.

* Begrænset til en kode pr. Kunde

1 Kommentar

  • Amy Klein

    Jeg er helt enig med Linda - min kropsfortrolighed ramte stenbunden efter fødslen af ​​mit første barn, men undertøj til mig var sådan et bemyndigende og vigtigt redskab til at genvinde min tillid. Jeg brugte Mimi's barselbør under hele graviditeten og amme, når min baby var født og have noget så smukt og funktionelt var bare en gud sende. Holde dem komme Mimi Holliday !! xxxxx

Vare tilføjet til indkøbsvogn

Fortsætte med at handle Se din kurv