Tilmeld dig Mimi's World

og nyd

luksusundertøj og smukke badetøjs opdateringer via email

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Tilbage til Mimi's blog

Undertøj af måneden - juli

Juli 12, 2017

Hver måned deler et andet medlem af teamet her hos Mimi HQ med dig deres favorit sæt fra vores samlinger.

Thea, vores PR & Marketing Manager, vælger hende Månedens undertøj for juni.

"Dette er ærligt min ideelle sæt - en super comfy og afslappet, men chic Triangle Bra, som du kan bære med alting, og alt er min go-to hæftning, og den ene krydser alle æskerne. Jeg graviterer altid mod sort eller marinebloden undertøj. kedeligt, jeg ved - især da jeg arbejder for et undertøjsselskab kendt for sine utrolige farvepaletter, men jeg arbejder på det! Men dette sæt er bare fantastisk og viser helt klart, hvorfor sort undertøj er den bedste;) Jeg har aldrig båret højt talte knickers indtil jeg begyndte at arbejde for Mimi, men nu finder jeg det svært at bære noget andet. De er bare. Så kom godt i gang! Og super smigrende. Dette sæt er en del af vores helt nye basisserie, der starter fra £ 19, så det er perfekt til opdatering af din hverdagsundertøj. "

Mimi Holliday | Luksus Undertøj | Papillon Pop | Designerundertøj | Bralette

Du kan købe Papillon Pop Triangle Bra, £ 29, her, og de matchende knickers, £ 22, her.

<Tilbage til Mimi's Lingerie Blog

Ligesom vores historie?

Deltag i chatten, vi vil gerne høre dine tanker.

* Begrænset til en kode pr. Kunde

2 Kommentarer

  • Lauren

    Jeg bærer normalt ikke trekant bras, men denne er så fin form og pasform - jeg forstår ikke, hvordan det virker, men det gør det! Super smigrende takk Mimi xx

  • Emma T

    Bestilte dette sæt sidste uge, og jeg elsker det !! Det er så behageligt, jeg vil aldrig have noget andet?

Vare tilføjet til indkøbsvogn

Fortsætte med at handle Se din kurv