Tilmeld dig Mimi's World

og nyd

luksusundertøj og smukke badetøjs opdateringer via email

Tæt

* Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails fra os
og med vores Privatlivspolitik>

Tilbage til Mimi's blog

En dag i livet af en Fashion Intern

Jan 27, 2017

Dounia Boumaza er en fransk studerende, der har været i Mimi Holliday HQ siden oktober.

Mimi Holliday | Fashion Intern | Fashion Jobs | Mode karriere

8: 45am: Jeg tager en kaffe på vej til arbejde. Vi arbejder i Primrose Hill, som er sådan et dejligt område, og alle får deres morgenkaffe fra det lille franske Brasserie rundt om hjørnet, så vi støder altid på hinanden!

9am: Salgsteamet og jeg forbereder mig på et internationalt messearrangement i Paris. Jeg finder ud af om franske boutiques og nå ud til dem via email med en lookbook og invitation. Jeg gør dette for at arrangere aftaler på messen, vise dem samlingen og forhåbentlig, hvis alt går godt, sørg for en ordre!

9.30am: Vi har et presserende opkald fra Vogue USA for deres marts 2017 problem, så jeg sammensætter et valg til deres skyde og få det sendt ud. Tiden er afgørende for at få alt til New York til i morgen!

11am: Hvis vi har et møde, leder jeg ud for at gribe alle en kaffe og få en til mig selv. Jeg har aldrig været som koffein, siden jeg har startet min praktikplads.

1pm: Jeg tager frokost fra Brasserie næsten hver dag fordi deres mad er lækker og ejeren er virkelig sjov. Han og hans medarbejdere er franske, så når jeg chatter med dem, føles det som om at være hjemme. I løbet af frokosten indhenter vi vores personlige liv og joke rundt. Det er svært at have en seriøs samtale i mere end 5 minutter på dette kontor, jeg elsker det.

2pm: Damaris 'datter kommer sommetider ind på kontoret efter legegruppen. Hun er så yndig, at jeg finder det svært at koncentrere sig om arbejde, når alt jeg vil gøre er at lege med hende!

3pm: Når vi har det meget travlt, hjælper jeg vores kundeserviceteam. Jeg finder det meget spændende at sende vores produkter til kunder over hele verden.

4pm: Jeg hjælper med vores sociale medier konti. Jeg gør inspirationskort på Pinterest, hvilket er rigtig sjovt, fordi jeg kommer til at undersøge undertøjsgade og også forskellige billeder, som jeg føler passer til Mimi Hollidays vibe. Jeg hjælper også Thea, vores PR & Marketing Assistant, tage billeder af produktet til Instagram. Vi bruger meget tid på at arrangere det perfekt, hver lille detalje tæller!

5: 30pm: Efter en begivenhedsrig arbejdsdag slår vi sommetider på kosmos på kontoret eller leder til den lokale pub for at få fat i et dejligt glas vin og dele vores yndlingsstunder af dagen. Uordenlig adfærd kan forekomme!

Mine yndlingsstunder hidtil ...

Da vi modtog de første prøver til AW17 organiserede jeg dem til præsentation, så jeg fik se dem før nogen andre, som fik mig til at føle mig ret privilegeret.

I november skød vi lookbooket til SS17, som var min første gang på en fotosekvens. Det er helt sikkert en oplevelse, jeg vil huske!

Mimi Holliday | Luksus Undertøj | Sexy Undertøj | Designerundertøj

Bag kulisserne på vores SS17 skyde.

To gange måtte vi sende en ordre, hvor adressen blev skrevet udelukkende på japansk. Jeg studerede det i gymnasiet, så jeg var forpligtet til at oversætte det; Det var meget som detektivarbejde, og det følte sig rigtig godt at bruge denne tilfældige færdighed til arbejde.

Vi havde vores pressedag i oktober, og jeg blev velkommen og serveret champagne til redaktører fra fantastiske magasiner som Vogue og I: D!

Mimi Holliday | Luksus Undertøj | Designerundertøj

Mig og holdet efter SS17 Press Show.

Jeg gik til Paris med vores direktør for Global Sales for en aftale med Le Bon Marché, hvor vi præsenterede vores samling til dem. Det var mit første nogensinde professionelle forretningsmøde, så jeg var både meget nervøs og super spændt!

<Tilbage til Mimi's Lingerie Blog

Ligesom vores historie?

Deltag i chatten, vi vil gerne høre dine tanker.

* Begrænset til en kode pr. Kunde

2 Kommentarer

  • 大 黒 帆 乃 果

    イ ン タ ー ン シ ッ プ な ど ら 行 っ て い ま す か?

  • Kina

    Måske :) Vi får se. You may have fewer men very loyal and active readers. Men et eller andet sted also makes sense for me. Blogs er et demokratisk og læbersår medie. I can not see how it could be done differently? Who else you should be able to decide?

Vare tilføjet til indkøbsvogn

Fortsætte med at handle Se din kurv